Steenoven huren

Lijkt het u leuk om een houtgestookte pizzaoven te huren? Een pizzafeest is een ultieme beleving voor zakenrelaties, medewerkers, vrienden, familie of buren. De mogelijkheden zijn divers en onze steenovens kunt u huren voor bijvoorbeeld (bedrijfs)feestjes, evenementen en recepties. Het huren van een houtgestookte pizzaoven is niet alleen heel origineel, maar bovendien erg lekker! Natuurlijk ontvangt u vooraf goede instructie over het stoken van de oven en hoe de pizza's te bakken. Vindt u het toch prettiger dat een professional de pizza´s bakt? Laat het dan aan ons over. Capri Pizza heeft ervaren pizzabakkers die voor u en uw gasten aan de slag gaan. Zij zorgen voor de meest optimale temperatuur van de oven en bakken de pizza's binnen 2 minuten goed en knapperig.

Pasta's

Naast pizza's biedt Capri Pizza ook de mogelijkheid om met mobiele pasta-units op elke denkbare locatie te komen. Of dat nu binnen of buiten is; het maakt niet uit. In deze pasta-units bereiden wij gevarieerde pasta's in zeer korte tijd. Uw gasten hebben de keuze uit verschillende pastasoorten, sauzen en toppings en binnen een minuut is elke individuele portie klaar. De diverse pasta's maken wij vooraf in onze productiekeuken en koken wij vervolgens af in de pasta-cookers op locatie. Vanuit onze mobiele pasta-units kunnen we zo de heerlijkste pastagerechtjes klaarmaken naar Italiaans recept. We presenteren het in gemakkelijke, handzame bakjes zodat iedereen zonder geknoei meteen lekker kan eten.

Saladeconcept

En dat is nog niet alles, want wij verzorgen ook uitgebreide saladeconcepten in de vorm van een saladebar, die uiteraard prima gecombineerd kan worden met de andere concepten van Capri Pizza. Onze uitbreide saladebar bestaat uit onder andere Mesclun sla, rucola, ijsbergsla, radijs, komkommer, tomaat, maïs, rode ui, kaas, croutons en overheerlijke, frisse dressings. Ook deze saladebar neemt weinig ruimte in en is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocatie. 

 • Johan van Schaik
  Wij zijn zelf als bedrijf gespecialiseerd in een mobiele cocktailbar voor elk evenement en op elke locatie. Daarvoor maken wij vaak gebruik van de cateringdiensten van Michel’s bedrijf. Deze zomer heeft hij heel veel pizza-party’s voor ons georganiseerd. Hij is niet alleen professioneel, maar altijd goed op tijd en punctueel, zodat we altijd op hem kunnen bouwen. Het resultaat is een fijne en betrouwbare samenwerking. Dank je wel Michel, voor je inzet, het meedenken en je creatieve en lekkere gerechten! 
  Johan van Schaik
  Trendy Cocktails
 • Niels van Yperen
  Het is lang niet altijd gemakkelijk om goede en betaalbare catering voor onze schoolfeesten te organiseren. Via via kwamen we aan het adres van Capri Pizza en legden meteen de opdracht neer voor catering van ongeveer 180 volwassenen en 100 kinderen. We konden zelf bepalen wat we wilden en voor welke prijs. Het was fijn dat we hier vooraf goed over konden praten. Verschillende soorten pizza’s en pasta’s waren het resultaat, waar iedereen dik tevreden over was.Wij hadden geen idee hoe Capri Pizza dit ging organiseren bij ons op school, maar die mobiele karretjes waren echt een geweldige én veilige oplossing. Iedereen was blij en vond het lekker en daarom zullen Capri Pizza zeker bij andere scholen aanraden. Zij zijn echt in staat om voor grote groepen lekkere en betaalbare catering te verzorgen. 
  Niels van Yperen
  Hofland school Mijdrecht
 • Michael Mica
  Voor de 15 medewerkers van onze organisatie heeft Capri Pizza een workshop ‘steenoven pizza’s bakken’ gegeven. Dat was een doorslaand succes. De pizza’s waren niet alleen lekker, maar alles was door hun goed voorbereid, zodat iedereen meteen aan de slag kon met het uitrollen van het deeg. Ze brengen echt alles mee, tot de werkbanken en de steenoven toe. Aan alles wordt gedacht. Het was gezellig en leuk om zo samen bezig te zijn. Iedereen was meteen enthousiast en het verbaasde ons dat pizza’s zo snel gebakken worden. In 3 groepen hebben wij onwijs lekkere pizza’s gemaakt en natuurlijk hebben we die van elkaar ook geproefd. Als we weer zoiets willen organiseren, dan weten we Capri Pizza zeker te vinden.
  Michael Mica
  Helmstadt B.v. Piaggio dealer
Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.