Zoals de naam al doet vermoeden, zijn antipasti hapjes, waar geen pasta aan te pas komt. Deze Italiaanse voorgerechtjes zijn bedoeld als appetizers. Antipasti zijn over het algemeen koud, maar ze kunnen door ons ook warm worden klaargemaakt. Capri Pizza heeft een groot assortiment antipasti. Daarvoor gebruiken wij lichte ingrediënten, waaronder vis of vlees of vleeswaren met gegrilde groenten, olijven en verschillende soorten kazen.

Eetlust

Antipasti zijn eetlust opwekkend en zien er ook nog eens heel feestelijk uit. Als voorgerechtje of hapje tussendoor zijn antipasti uitermate geschikt. Door het kleine formaat zijn antipasti erg populair voor (bedrijfs)recepties, feesten en bruiloften. Naast pizza’s die wij bakken in onze Piaggo Ape 50 met houtgestookte oven, kunnen wij ook verschillende antipasti voor u verzorgen. Dat is gegarandeerd een leuke en originele manier om uw gasten te verrassen.

Assortiment

Onze antipasti zijn stuk voor stuk delicatessen. Wij werken met verse ingrediënten en bieden u een grote keuze uit ons assortiment. Veel antipasti serveren wij op een gegrild broodje; de bekende bruschetta’s. Lekker geroosterd (wit)brood, dat wij besprenkelen met olijfolie en zeezout of beleggen met andere pure ingrediënten. Hieronder vindt u een overzicht van de meest favoriete antipasti:

  • Parma ham
  • Coppa ham van Brandt en Levie
  • Diverse salami’s
  • Gran Padano kaas
  • Diverse olijven
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Peppadews

Krijgt u al trek in antipasti en hebt u binnenkort iets te vieren? Verwen uw gasten en laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat. Het is geen probleem om speciaal voor u antipasti naar wens en smaak te maken. Bel of mail ons.

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.