Als u een bedrijfsfeest wilt organiseren voor uw personeel, dan kan Capri Pizza de catering voor u verzorgen. Denk hierbij aan pizza’s die direct gebakken worden in onze houtgestookte steenoven, vers gemaakte pastagerechtjes of lekkere salades. Alle snacks bereiden wij vers op de locatie van uw bedrijfsfeest en serveren wij in handzame porties, zodat iedereen gemakkelijk kan eten.

Blikvanger

Capri Pizza werkt met mobiele keukens. Zo zijn onze pasta-units, saladebar en pizzaoven echte blikvangers tijdens een bedrijfsfeest. Uw gasten zien hoe wij hun maaltijd bereiden en zelf kunnen zij aangeven waar hun voorkeur naar uitgaat. Niet alleen leuk om te zien, maar vooral vers en heel lekker. Tijdens een bedrijfsfeest zorgt Capri Pizza bovendien voor een hoog entertainmentgehalte.

Locatie

Het maakt niet uit op welke locatie u een bedrijfsfeest houdt. Onze mobiele keukens zijn geschikt voor elke gewenste binnen- of buitenlocatie en nemen niet veel ruimte in beslag. De houtgestookte steenoven heeft vanwege de rookafvoer wel een plekje buiten nodig. Liever een pizzaoven binnen op een bedrijfsfeest? Dat is geen probleem, want in dat geval nemen wij een gasoven mee. Lijkt het u een leuk idee om Capri Pizza voor een bedrijfsfeest in te huren? Neem gerust contact met ons op en wij horen graag wat uw wensen zijn: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl