Er is niets leukers dan uitbundig een bruiloft te vieren en daarom biedt Capri Pizza voor dit soort gelegenheden bruiloftcatering aan. Wij staan garant voor lekkere en betaalbare catering in de vorm van Italiaanse lekkernijen zoals houtgestookte pizzapunten, kruidige pasta’s en de heerlijkste salades. Ons concept bestaat uit mobiele keukenunits, die zowel op binnen- als buitenlocatie kunnen staan. Met onze bruiloftcatering verrassen wij niet alleen bruid en bruidegom, maar zeer zeker ook alle gasten van jong tot oud.

Pasta’s

Onze bruiloftcatering zal menig bruiloftgast verrassen. Dat komt onder andere door het hoge entertainmentgehalte. Onder het toeziend oog van uw gasten, bereiden wij à la minute verrukkelijke pastamaaltijden in de speciaal daarvoor meegebrachte pasta-cookers. Uiteraard bepalen uw gasten zelf, welke pasta met welke saus zij combineren. Elke maaltijd serveren wij in handige bakjes. Dat betekent gemakkelijk eten en snel opgeruimd.

Elke locatie

Vanuit de mobiele keukenunit voorzien wij op elke willekeurige locatie circa 200 gasten tegelijk van heerlijke pastahapjes. Alles bereiden wij met verse en pure ingrediënten, volgens traditioneel Italiaans recept.

Pizza’s & salades

Wist u dat onze bruiloftcatering nog meer voor u kan betekenen? Capri Pizza bakt met gemak grote hoeveelheden pizza’s per uur in onze originele houtgestookte steenoven. Natuurlijk snijden wij er vervolgens pizzapunten van, zodat iedereen er gemakkelijk van kan genieten. Ook diverse salades behoren tot de mogelijkheden voor uw bruiloftcatering. Spreekt ons concept u aan en wilt u meer informatie over onze bruiloftcatering? Bel of mail ons en wij vertellen u er alles over: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl