Van bruschetta’s wordt iedereen op slag blij. Dat is niet zo gek ook, want dit heerlijke gegrilde broodje dat ingesmeerd is met knoflook, is lekker met alleen olijfolie, peper en zout of in andere combinaties. Kortom, een bruschetta is om je vingers bij af te likken. Naast de pizza’s en pasta’s die u van ons gewend bent, is een bruschetta een lekker voorgerechtje dat al uw gasten direct in Italiaanse sferen brengt.

Variaties

Een bruschetta kan op heel veel verschillende manieren worden klaargemaakt. Vaak worden ze in Italië als een lunchgerechtje gegeten in combinatie met tomaat en mozzarella, maar er zijn nog veel meer combinaties mogelijk. De variaties zijn eindeloos. Hieronder vindt u een paar ideeën hoe een bruschetta door ons kan worden klaargemaakt:

  • Bruschetta met brie, kastanjechampignons en verse peterselie
  • Bruschetta met ganda ham en avocado
  • Bruschetta met carpaccio, pesto en Grana Padano kaas
  • Bruschetta met gegrilde kippendij
  • Bruschetta met tomaten salsa
Feestelijk

De combinaties zijn onuitputtelijk. Wanneer u uw gasten op een lekkere bruschetta wilt trakteren, kunt u uiteraard zelf aangeven welke variaties u aanspreken. Capri Pizza zorgt er dan voor dat het allemaal in orde komt en dat dit feestelijk hapje door iedereen gewaardeerd wordt.

Origineel voertuigje

Sinds kort is Capri Pizza de trotse eigenaar van de Piaggo Ape 50, een leuk, klein en origineel Italiaanse voertuigje op 3 wielen. Wij hebben hierin een houtgestookte oven gemaakt, waarin wij ook de bruschetta kunnen bakken. De broodjes grillen we in korte tijd, waarna vervolgens de pizza’s aan de beurt zijn. Dat is niet alleen een geweldige trekpleister op uw (bedrijfs) feest, maar ook nog eens heel erg lekker!

Informatie

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten bruschetta die wij voor u kunnen maken of over de Piaggo Ape 50 waarmee wij op uw (bedrijfs)feest of evenement kunnen verschijnen? Wij staan u graag te woord en vertellen over alle mogelijkheden.

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.