Houdt u binnenkort een gezellig buurtfeest? Onder het genot van een hapje en een drankje ontspannen met al uw buren kletsen? Dan is het wellicht een leuk en origineel idee om onze houtgestookte pizzaoven te huren. Capri Pizza biedt deze oven aan voor onder andere een buurtfeest. Met elkaar aan de slag, samen de oven stoken met het aangeleverde hout, de pizzabodems uitrollen, beleggen en afbakken. Binnen 2 minuten is elke pizza klaar, zodat iedereen op het buurtfeest gezamenlijk kan genieten.

Hoog entertainmentgehalte

Juist voor een buurtfeest heeft een houtgestookte pizzaoven een hoog entertainmentgehalte. Op een buurtfeest zijn jong en oud aanwezig en zowel de buurtkinderen als hun (groot)ouders zullen dolenthousiast zijn over de pizzaoven. Het is op een buurtfeest niet alleen een leuke activiteit om gezamenlijk aan de slag te gaan, maar het is ook nog ‘ns heel erg lekker!

Snel en lekker

Op uw buurtfeest maakt u met onze oven pizza’s zoals ze dat in Italië doen. Heerlijk knapperig en met de échte houtoven smaak. Per bakbeurt kunnen er 2 pizza’s gebakken worden met een totale capaciteit van zo´n 35 pizza’s per uur. Daardoor is onze houtgestookte pizzaoven uitstekend geschikt is voor een buurtfeest. Zijn er meer buren aanwezig, dan zorgt Capri Pizza voor meer ovens. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel of mail ons gerust. Wij staan u graag te woord: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl