Bij elke feestelijke gelegenheid kan natuurlijk een drankje niet ontbreken. Capri Pizza verzorgt daarom ook het drankarrangement voor uw (bedrijfs)feest, verjaardag, evenement of burendag. Wij brengen de lekkerste Italiaanse wijnen, frisdranken en (tap)biertjes mee. U hoeft nergens aan te denken, want wij verzorgen niet alleen de drank, maar schenken het uit en nemen uiteraard ook de glazen hiervoor mee.

Wijnen

Italië is een wijnland bij uitstek. Elke streek heeft zijn eigen druivenrassen en doordat de temperaturen van Noord-Italië tot Zuid-Italië verschillen, heeft dat invloed op de smaak van de verschillende wijnen. In ons drankenarrangement nemen wij toegankelijke rode, witte en rosé wijnen voor u mee. Vindt u het feestelijk om een mousserende wijn voor uw gasten in te schenken? Dan is Prosecco hier uitermate geschikt voor. Wij serveren deze witte sprankelende wijn ijskoud, zodat iedereen zich meteen in Italiaanse sferen begeeft.

Frisdrank

Uiteraard is in het drankarrangement ook frisdrank opgenomen. Cola, Sprite, Spa blauw en rood en Ice Tea zijn de meest gangbare frisdranken die wij voor u verzorgen. Hebt u een andere wens? Geen probleem, want dat nemen wij gewoon mee in het drankarrangement.

Tarieven

Wanneer u van het drankarrangement gebruik wilt maken, dan vertellen wij u graag alles over de tarieven. Hierbij inbegrepen zijn de glazen, het uitserveren van de drankjes en natuurlijk het opruimen achteraf. Afhankelijk van de hoeveelheid en de soort drankjes stellen wij het tarief in een offerte voor u op voor het drankarrangement. U kunt ons bereiken per telefoon of mail.

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.