Evenement

Hebt u binnenkort een productpresentatie, klantencontactdag, bedrijfsfeest, burendag of ander evenement? Capri Pizza maakt van elk evenement een culinair feest en uw gasten zullen dat nooit meer vergeten. Zo komen wij live pizza’s bakken op uw evenement, in een echte Italiaanse houtgestookte steenoven. Dat geeft een evenement een extra leuk tintje en brengt een goede sfeer met zich mee.

Entertainment en meer

Naast de mogelijkheid van pizza’s tijdens een evenement, heeft Capri Pizza nog meer in petto. Wij werken ook met mobiele pasta-unit, van waaruit wij à la minute de heerlijkste pasta´s klaarmaken. Een manier waarom wij grote groepen mensen gevarieerde verse Italiaanse pastamaaltijden kunnen aanbieden. Dat doen wij in handzame bakjes. Leuk om naar te kijken en vooral lekker om te eten tijdens een evenement. Trouwens, over de ruimte hoeft u zich geen zorgen te maken. Zowel onze mobiele pasta-units als steenovens nemen namelijk weinig plek in en zijn overal inzetbaar.

Pure smaak

Alle pasta’s, pizza’s en salades die Capri Pizza serveert tijdens een evenement, zijn gemaakt van de beste ingrediënten en hebben daardoor altijd een pure smaak. Wij bereiden alles met zorg en kunnen probleemloos grote groepen aan. De pasta is zeer snel bereid in onze speciale pasta-cookers en in de steenovens bakken wij elke 2 minuten de lekkerste pizza`s. Natuurlijk snijden wij daar handige pizzapunten van, zodat iedereen tijdens een evenement aan bod komt. Hebt u interesse in catering voor uw evenement en wilt u een prijsopgave of meer informatie? Bel of mail ons via: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl