Met de foodtruck komt Capri Pizza graag bij uw (bedrijfs)feest, evenement, buurtfeest, schoolfeest of kinderfeest langs. In onze foodtruck maken wij snel en gemakkelijk verse pasta’s en pizza’s. Dat betekent een knapperige ambachtelijke pizza, vers uit de oven. Ook werken wij met ingebouwde pasta-cookers, waarmee wij à la minute de lekkerste pasta’s bereiden, compleet met saus en toppings. Uw gasten bepalen zelf hun keuze.

Overal in Nederland

Ongeacht het feit dat Capri Pizza zelf in de Randstad gevestigd is, reizen wij met onze foodtruck door heel Nederland. Hebt u een evenement in Limburg of organiseert u een schoolfeest in Friesland? Met onze foodtruck komen wij met gemak overal naar toe en we hebben bovendien weinig ruimte nodig. Uiteraard nemen wij in onze foodtruck alle ingrediënten en benodigdheden mee voor de lekkerste pizza’s en pasta’s. Van pizza’s snijden we punten en de pasta’s serveren we in handige bakjes.

Lekker snel

Niet alleen onze pasta-cookers zijn snel; dat geldt ook voor onze pizzaoven. In deze oven bakken wij in 2 minuten lekkere en knapperige pizza’s. Wij kunnen kleine én grote groepen bedienen vanuit onze foodtruck, waardoor het geen enkel probleem is om ook naar grote bedrijfsevenementen te komen. Al onze ingrediënten zijn vers en puur en wij werken volgens Italiaanse receptuur. Daardoor hebben zowel onze pasta’s als pizza’s een authentieke smaak en kunnen wij ons ervan verzekeren, dat iedereen de foodtruck met een grote glimlach verlaat. Spreekt het idee van een foodtruck u aan en wilt u hier meer informatie over krijgen? Bel of mail ons gerust: 0297 – 25 25 25 of www.capripizza.nl

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.