Hebt u trek in lekkere, sappige hamburgers van hoge kwaliteit? Zin om op een originele manier een feest te vieren? Met onze Italiaanse hamburgers verrast u iedereen. De hamburgers kunnen wij op 2 manieren bereiden; gegrild in de houtgestookte pizzaoven óf vanaf de barbecue.

Italiaanse hamburgers

Onze Italiaanse hamburger is gemaakt van 100% rundvlees, lamsvlees of Iberico varkensvlees.  Lekker gegrild op de barbecue of uit de houtgestookte oven en voorzien van verschillende toppings naar wens. Eventueel kunnen wij de hamburger uitbreiden met Roseval aardappeltjes met tijm en rozemarijn uit de houtgestookte oven.

Verschillende variaties

Natuurlijk serveren wij al onze hamburgers op verse hamburgerbroodjes. Voor onze Italiaanse hamburgers hebben wij veel variaties in petto. Denk bijvoorbeeld aan uitgebakken spek, rode ui, augurk, Mesclun sla, Cheddar cheese, gebakken ui en chili- mayonaise of tomatenketchup.

Feesten en partijen

Alle hamburgers van Capri Pizza zijn bijzonder geschikt voor kleine en grote feesten, bruiloften, schoolfeesten, jaarafsluitingen en evenementen. Capri Pizza zet op elke gewenste buitenlocatie de barbecue en/of pizzaoven neer. Het is nu eenmaal heel gezellige om met vrienden, familie, medewerkers en zakelijke relaties gezamenlijk te eten, te praten en in contact te komen. Denk niet dat hamburgers vet en ongezond zijn, integendeel! Op de barbecue of in de houtgestookte oven grillen wij de hamburgers en brengen ze op smaak naar ieders wens.

Pizzaoven

Naast ons hamburgeraanbod is het ook mogelijk dat u onze houtgestookte pizzaoven huurt. Een gemakkelijke manier om uw feest een extra Italiaanse tint te geven. Het bakken van de pizza’s gaat snel. Dat betekent knapperige, lekkere pizza’s volgens authentiek Italiaans recept. Ook is het mogelijk om ons aanbod op uw wensen af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan kippenboutjes, vis, groente- en falafelspiesen of gepofte aardappelen. Na een grilbeurt op de barbecue of in de houtgestookte oven smaakt het allemaal nóg lekkerder.

Zelf aan de slag

Het is geen enkel probleem als u zelf achter de barbecue of houtgestookte pizzaoven wilt plaatsnemen. Wij stellen de barbecue en oven voor u op en geven een korte instructie. Wilt u liever niet zelf kokkerellen? Dan is de barbecue of houtgestookte pizzaoven bij ons in vertrouwde handen.

Contact

Gaat u binnenkort iets vieren in de buitenlucht en bent u benieuwd naar onze tarieven van de hamburgers en houtgestookte oven? Vraag gerust meer informatie aan via info@capripizza.nl of 0297 – 25 25 25.