Hotdogs doen het goed en zijn altijd ‘hot’ bij zowel jong als oud. De klassieke Amerikaanse hotdog bestaat uit een broodje, een bockworst, veel mosterd en zuurkool. Capri Pizza komt bij u langs met de Piaggio Ape en serveert de lekkerste hotdogs op nét een iets andere wijze dan u gewend bent. Dat is ideaal voor (bedrijfs)feesten, schoolfeesten, beurzen of andere evenementen.

Hotdog met ambachtelijke worsten

Onze Piaggio Ape is een echte blikvanger, die meteen als decorstuk dienstdoet. Vanuit deze leuke Italiaanse wagentjes serveren wij de heerlijkste hotdogs, met worstjes die afkomstig zijn van de ambachtelijke Nederlandse worstmaker Brandt & Levie. Zij roken knak- en bockworsten op een mix van appel- en eikenhout, waardoor ze een perfecte ‘knak’ krijgen.

Authentieke smaak

In Italië hebben de worstmakers van Brandt & Levie de fijnste technieken geleerd voor de worstjes die wij voor de hotdogs gebruiken. Het vlees dat zij gebruiken is afkomstig van biologische Nederlandse varkensboeren. Het kruidenmengsel voor de knak- en bockworsten voor de hotdogs bevat onder andere mosterdpoeder, foelie, ui, koriander en cayennepeper. Brandt & Levie stelt deze specerijen zelf samen, zodat de hotdogs en authentieke smaak krijgen.

Allerlei heerlijke varianten

De worstjes voor de hotdogs worden door Brandt & Levie gemaakt van het magerste varkensvlees, vocht, zout en kruiden. Capri Pizza serveert deze verse hotdogs in allerlei varianten op warme hotdogbroodjes. Naast de klassieke hotdog maken wij vanuit onze Piaggo Ape variaties in geweldige smaaksensaties. In combinatie met de knak- of bockworsten van Brandt & Levie gaat het om erg lekkere combinaties. Verder kan er gecombineerd worden met tomaat, rode ui, mais, Jalapeño peper, ketchup of een pittige tomatensaus.

Om je vingers bij af te likken

Al zin in een lekkere hotdog met de verse knakworsten van Brandt & Levie? Tijdens een barbecue, feest of beurs mag onze Piaggo Ape eigenlijk niet ontbreken. Wij garanderen dat iedereen z’n vingers aflikt bij de hotdogs die wij in de verschillende varianten vers klaarmaken. Bel of mail ons gerust en we vertellen precies welke mogelijkheden er zijn.

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.