Kinderen zijn dol op pizza en daarom verzorgt Capri Pizza kinderfeestjes waarbij de feestvierders zelf de pizza gaan maken. Er is niets leukers op een kinderfeestje, dan de kinderen zelf het deeg te laten uitrollen en waarbij zijzelf mogen bepalen wat zij op de pizza willen. Een kinderfeestje is nog nooit zo interactief en leuk geweest.

Binnen of buiten

Live pizza’s maken is niet alleen een beleving, maar ook nog eens heel lekker én betaalbaar. Capri Pizza biedt dit kinderfeestje aan met een originele houtgestookte steenoven of een gasgestookte oven. Beide ovens zijn beslist niet gevaarlijk en daarom zeer geschikt voor een kinderfeestje. De steenoven kan echter alleen buiten gebruikt worden, terwijl de gasoven ook binnen prima z’n werk doet. Daardoor maakt het niet uit of u het kinderfeestje op een binnen- of buitenlocatie wilt laten plaatsvinden.

Gemakkelijk eten

Zelf pizza´s bakken gaat heel snel. Binnen een uur kunnen er ongeveer 30 pizza’s gebakken worden, zodat tijdens het kinderfeestje alle hongerige kleine gasten tegelijk kunnen eten. Wij zorgen niet alleen voor alle ingrediënten, het keukengerei en de pizza-ovenschep, maar ook voor grote houten pizzaborden waar al snijvoegen inzitten. Dat maakt het snijden van de pizzapunten gemakkelijker, waardoor alle kinderen lekker met hun handen kunnen eten.

Uniek concept

Het kinderfeestje van Capri Pizza is een uniek concept. Wilt u de pizza workshop voor het kinderfeestje in een tent op een buitenterrein vieren? Dat is geen enkel probleem, want ook dat kunnen wij organiseren. Wilt u meer informatie of direct een aanvraag plaatsen? Tot 2 weken van tevoren is dit mogelijk. Neem gerust contact met ons op via: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl