Pizza’s lenen zich uitermate goed als een late night snack. De late night pizzasnack van Capri Pizza bestaat uit pizzapunten met verschillende toppings en dus in verschillende smaken. Wij kunnen een late night pizzasnack voor elk feest verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsevenement dat u feestelijk wilt afsluiten of een schoolfeest waarbij de scholieren laat op de avond getrakteerd wordt op een hartige late night pizzasnack.

Voordelig

Wanneer wij een late night pizzasnack verzorgen dan gaan wij uit van enkele pizzapunten per persoon. Daardoor kan Capri Pizza met gemak een late night pizzasnack verzorgen voor feesten waar maximaal 1000 man worden verwacht. En voor de prijs hoeft u het niet te laten, want voor een paar euro per persoon kan iedereen van een lekkere late night pizzasnack genieten.

Binnen- of buitenfeest

Het maakt overigens niet uit of u een late night pizzasnack wilt laten verzorgen voor een binnen- of buitenfeest. Ook is het mogelijk dat Capri Pizza de late night pizzasnacks live bakt in een houtgestookte steenoven en ze direct uitserveert. Wel kan deze steenoven alleen buiten worden gebruikt. Voor een binnenlocatie gebruiken wij een zelf meegebrachte gasoven. Krijgt u er al zin in? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij denken met u mee en staan u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen via: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl