Capri Pizza is specialist in lekker en eerlijk Italiaans eten. Daarom bereiden wij met zorg panini’s en soep voor lunch of andere toepassingen. Panini’s zijn de bekende Italiaanse witte broodjes, die wij met het lekkerste beleg roosteren in een grillpan. Dat geeft precies die specifieke smaak, waar panini’s om bekend staan. Onze panini´s maken wij ter plekke vers klaar in onze mobiele keuken.

Vers beleg

Natuurlijk bepaalt u zelf wat voor beleg er op de panini’s komt. Denk bijvoorbeeld aan ham, tonijn, kipfilet of salami. Ook verschillende kaassoorten als mozzarella, geitenkaas en brie ontbreken niet. Dat geldt ook voor gedroogde tomaten, verse pesto, uien, honing, en sla. Het is teveel om op te noemen en daarom raden wij aan om onze panini’s gewoon eens als bijvoorbeeld lunch uit te proberen.

Combinatie met soep

Een mooie en gewilde combinatie zijn onze panini’s met zelfgemaakte soepen naar Italiaans recept. Deze combinatie is zeer geschikt voor evenementen, waarbij wij grote groepen mensen snel een gevarieerd aanbod kunnen presenteren. Wij weten als geen ander dat soep het bij iedereen goed doet als lunchgerecht, appetizer of opkikker. Vanuit onze mobiele keuken serveren wij verse soepen in handzame kommetjes of glazen. Ons mobiel soepbuffet neemt weinig plek in en is onder andere geschikt voor een bedrijfslunch, seminar of op een evenement.

Lekkere soepvariaties

Vanuit onze eigen productiekeuken, bereiden wij op voorhand alle soepen. Naast gangbare soepen als groentebouillon, romige champignonsoep, Italiaanse minestronesoep, tomatencrèmesoep en uiensoep met veel verse uien en geraspte kaas, bieden wij ook maaltijdsoepen aan. Dit zijn rijk gevulde soepen zoals pittige goulashsoep, romige vissoep, zachte mosterdsoep of seizoensgebonden aspergesoep. Behalve panini’s kunnen wij ook voor vers afgebakken stokbroodjes met kruidenboter en andere smeersels zorgen.

Mogelijkheden

Hebt u zelf een specifieke soep in gedachten of een belegcombinatie voor de panini’s? Dat is geen enkel probleem. Als u dit vooraf aan ons doorgeeft, dan houden wij hier rekening mee. Bel of mail ons voor meer informatie of een prijsopgave.

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.