Denk niet dat Capri Pizza alleen voor heerlijke pizza’s kan zorgen; ook de lekkerste pasta’s maken wij vers voor u klaar. Wij komen op locatie met onze mobiele pasta cookers, waarin we in korte tijd allerlei soorten pasta kunnen bereiden met een saus naar keuze. Ideaal voor uw (bedrijfs)feest, een bruiloft, zomerbarbecue of burendag. Iedereen kiest zijn eigen pasta en een saus naar keuze. Wij serveren elke pasta in een handig bakje, zodat iedereen zonder knoeien van de pasta kan genieten.

Assortiment van de pasta foodtruck

Piaggio only Pasta

  • Spirelli pasta
  • Bolognese saus
  • Kip pesto saus
  • Rucola
  • Zon gedroogde tomaatjes
  • Gran Padano kaas
  • Croutons
  • Pijnboompitjes
Blikvanger

Onze blikvanger voor elk evenement is tegenwoordig een echte Italiaanse Piaggo Ape 50. Dit leuke opvallende wagentje hebben wij omgebouwd tot een pizza-oven. Het kenmerkende rode autootje rijdt op 3 wielen en neemt weinig plaats in beslag. Onze pizza’s bakken we in korte tijd in de pizza-oven en zorgen meteen voor een grandioos Italiaanse gevoel. Dat betekent dat iedereen snel kan genieten van een stuk pizza. Natuurlijk snijden wij de pizza in gemakkelijke stukken, zodat iedereen tegelijk een knapperig stukje pizza heeft.

Weinig plek

Zowel onze pasta cookers in onze mobiele keukens of de Piaggo Ape 50 nemen heel weinig plek in. De Piaggo Ape 50 is niet alleen origineel, maar ook meteen een mooi stuk decoratie op elk feest. Met z’n minimale afmeting kan de Piaggo Ape 50 overal tussendoor manouveren. Naast dit wagentje zijn ook onze pasta cookers en mobiele keukens snel op- en afgebouwd. Wist u trouwens dat we ook een saladebar kunnen aanleveren. Naast pasta en pizza mag een saladebar eigenlijk niet ontbreken. Lekkere rucola, knisperende ijsbergsla, glanzende tomaten en rode uien; het is allemaal onderdeel van de saladebar. En uiteraard hebben wij daar heerlijke dressings bij.

Interesse

Hebt u interesse in de pasta cookers of saladebar van Capri Pizza? Wilt u het misschien combineren met de originele pizza-oven in onze Piaggo Ape 50? Bel of mail ons gerust en wij stellen graag een offerte voor u op.

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.