Vindt u het leuk om met vrienden, familie of zakenrelaties vanaf een toplocatie aan het water iets te vieren? Capri Pizza verzorgt een gezellig pizzafeestje op de Vinkeveense Plassen. Vanuit onze thuisbasis in Mijdrecht varen wij met gemak naar elk eilandje of oever in de Vinkeveense Plassen. Een pizzafeestje is niet alleen heel leuk en gezellig, maar natuurlijk ook erg lekker. Wij varen over een groot deel van de Vinkeveense Plassen.

Varende pizzaoven

Met onze varende houtgestookte pizzaoven viert u een fantastisch pizzafeestje op de Vinkeveense Plassen. Onze boot meert aan op de door u opgegeven locatie, en vanaf daar bakken wij knapperige pizza’s naar origineel Italiaans recept. Omdat de steenoven erg heet wordt, zijn de pizza’s in 2 minuten geelbruin en krokant. Tijdens een pizzafeestje verdelen we de pizza’s in handige punten en natuurlijk bepalen uw gasten zelf wat zij op de pizza willen.

Pasta’s

Naast een pizzafeestje in en rondom de Vinkeveense Plassen, is het ook mogelijk dat wij met onze mobiele pasta-cookers aanmeren. Wij bieden een uitgebreid assortiment verse pasta met de heerlijkste sauzen en serveren dit in handige bakjes. Geen geknoei dus, maar meteen lekker opeten. Aan een pizzafeestje zit geen maximum van het aantal mensen vast. Wij passen het aantal ovens gewoon op de grootte van de groep aan. Krijgt u al zin in een pizzafeestje vanaf het water op de Vinkeveense Plassen? Capri Pizza heeft altijd nog meer mogelijkheden voor u. Neem snel contact met ons op en wij vertellen u er graag alles over: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl