Een schoolfeest is niet compleet zonder lekker eten. Capri Pizza weet dat als geen ander en daarom bieden wij verschillende concepten voor een schoolfeest aan. Wat dacht u van een houtgestookte pizzaoven? Op een buitenplein bakken we snel de lekkerste pizza’s, snijden ze in handzame punten en alle scholieren kunnen er direct van genieten. Gegarandeerd dat dit succes inslaat als een bom bij alle schoolfeestvierders.

Pastagerechtjes

Daarnaast heeft Capri Pizza ook andere cateringconcepten die op elk schoolfeest passen. Denk bijvoorbeeld aan onze mobiele keukenunits. Die hebben weinig ruimte nodig. In korte tijd bereiden wij lekkere pastagerechtjes, die wij uitserveren in handige bakjes. Scholieren zullen hun ogen uitkijken tijdens het schoolfeest, want ook dit concept heeft een hoog entertainmentgehalte.

Lekker en gezond

Alle gerechten die Capri Pizza bereidt tijdens een schoolfeest zijn niet alleen heerlijk maar vooral ook heel gezond. Elke scholier bepaalt zelf welke pasta of pizza hij wil. Bij ons staan pure smaak en de beste ingrediënten hoog in het vaandel. Alle porties of pizzapunten serveren wij in speciale bakjes. Daardoor geen geknoeid en alles is snel opgeruimd. Zoekt u een originele manier om een schoolfeest compleet te maken? Capri Pizza wil u daar graag bij helpen. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden voor een schoolfeest. Bel of mail ons via: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl