Onze Piaggio Ape wagentjes zijn voor allerlei mogelijkheden in te zetten. Zo kunnen wij ze ook inrichten om gevarieerde taco’s in te bereiden. Deze lekkere Mexicaanse taco’s of tacoschelpen worden gemaakt van maisbloem. De taco zelf is een kleine gevouwen tortilla die wij afbakken in de oven. Vervolgens vullen wij de taco’s met lekkere verse ingrediënten.

Alle combinaties mogelijk

Taco’s zijn erg lekker met verschillende ingrediënten zoals rundergehakt, kip van de grill, kip, vis of vegetarisch met diverse toppings erop. Deze Mexicaanse lekkernij is ideaal voor verschillende evenementen of om naast pizza’s en pasta’s te serveren. Gedurende bijvoorbeeld een bedrijfsfeest kunt u op die manier met thema’s werken, waaronder verschillende mondiale keukens.

Lekkere toppings

Taco’s zijn in hun pure vorm al erg lekker van smaak. Maar door het gekruide gehakt of de malse kipreepjes wordt het nog aantrekkelijker. Ook authentieke Mexicaanse toppings als uitjes, koriander, komijn, chilipeper, Jalapeño pepers, oregano en geraspte kaas maken de taco’s helemaal af. Daarnaast serveren wij ook sausjes als guacamole van verse avocado’s gemaakt, pikante tomatensalsa en zure room.

Vegetarische taco’s

Naast de vleesvarianten houden wij uiteraard ook rekening met de vegetariërs. Vanuit onze Piaggio Ape serveren wij taco’s met bijvoorbeeld geroosterde courgette, aubergine of paprika aangevuld met sla, mais en zwarte bonen. Daar bovenop verkruimelen we feta en maken de taco’s op smaak met munt en limoen.

Geschikt voor kleine en grote evenementen

Met onze Piaggio Ape kunnen we heel gemakkelijk zowel op binnen- als op buitenlocaties staan. Daardoor zijn wij een graag geziene gast op kleine en grote feesten en evenementen. Lijkt het u een leuk idee om taco’s in verschillende varianten aan uw gasten aan te bieden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of mail en wij praten u graag bij over alle mogelijkheden.