Een frietje met mayonaise is op z’n tijd een echte traktatie. Daarom is Capri Pizza een samenwerking aangegaan met het Friethoes uit Haarlem. Bij het Friethoes maken ze lekkere verse friet, die zij dagelijks snijden. Omdat deze verse friet nooit wordt ingevroren, behoudt het een volle lekkere smaak. Vanuit onze Piaggio Ape bakken wij de friet en serveren het in mooie puntzakken. Ideaal voor foodfestivals, schoolfeesten of andere evenementen.

De allerbeste aardappels

Het Friethoes gebruikt alleen de allerbeste aardappels voor hun friet. De beste aardappel is niet zo 1-2-3 te vinden en bovendien is dat niet het gehele jaar dezelfde soort. Daarom wisselen zij regelmatig van aardappel, waardoor de friet gegarandeerd van topkwaliteit is. In hun FrietFabriek snijden zij de aardappels zelf en bakken de friet vervolgens in een speciale mix van duurzame en natuurlijke oliën. In onze Piaggio Ape bakken wij deze verse friet vers af, zodat iedereen er meteen van kan genieten.

Van pieper tot puntzak

Om de smaak van de aardappel zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen is het belangrijk dat er zo min mogelijk tijd zit tussen aardappel en afgebakken friet. ‘Van pieper tot puntzak’ geeft daarmee aan dat er geen toevoegingen of tussenbehandelingen plaatsvinden. Er wordt niet geblancheerd of ingevroren; het gaat gewoon om 100% verse friet. Deze lekkerste friet is immers ambachtelijk gemaakt van de beste aardappels en dat proef je!

Lekker frietje met mayo

Capri Pizza vindt dat iedereen de kans moet krijgen om deze lekkere verse friet te proeven. Daarom serveren wij de friet in aantrekkelijke puntzakken met een saus naar smaak. Denk aan diverse smaakvolle mayonaises, pindasaus of currysaus. Wij bereiden de friet vanuit onze Piaggio Ape’s en garanderen dat iedereen hier laaiend enthousiast van wordt. Wilt u onze mobiele verse friettent reserveren of meer informatie krijgen? Bel of mail ons dan, zodat wij u er meer over kunnen vertellen.

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.