Pizza oven huren

Het mogelijk dat u zelf lekkere knapperige pizza´s bakt in een authentieke Italiaanse houtgestookte pizzaoven. Wij bieden deze ovens namelijk te huur aan, die stabiel op een rijdende unit staan. Een prima idee voor schoolfeest, kinderverjaardag, familiefeest, burendag, bedrijfsevenement of noem het maar op. Uw gasten gaan zelf pizza´s bakken, deeg rollen, beleggen en in de houtgestookte steenovens afbakken. Hier hebben wij speciale arrangementen voor, waar wij zowel de ovens, benodigdheden en ingrediënten bij leveren. Denk hierbij aan stookhout, pizzaschep, ovenborstel, deegrollers en pizzaplanken.

Pizzafeest

Wilt u liever zelf aan de slag? Dan is het geen probleem om alleen de houtgestookte pizzaoven te huren. U stookt dan zelf het vuur op en gaat vervolgens pizza’s bakken. Uiteraard krijgt u vooraf de juiste (veiligheids)instructies over het op temperatuur brengen van de oven. Ook leggen wij goed uit hoe u met de pizzaschep moet omgaan en hoe lang u de pizza´s moet bakken. Zo bent u verzekerd van een succesvol pizzafeest met de heerlijkste zelfgebakken pizza’s.

Snel en lekker
Huur onze houtgestookte ovens en bak pizza´s zoals ze dat alleen in Italië doen. Heerlijk knapperig en met de échte houtoven smaak. Ook kunt u zelfs brood of Flammkuchen met de steenoven bakken. Omdat de steen in de pizzaoven wel 400 °C wordt, zijn pizza’s in 2 minuten klaar. Met zo’n snelheid is de huur van 1 houtgestookte pizzaoven uitstekend geschikt voor groepen tot circa 35 mensen. Voor grotere groepen hebben wij meerdere ovens tegelijk beschikbaar.

Leuk en origineel feest

Zowel met de Ape 50 als de houtgestookte pizzaoven bent u gegarandeerd van een leuk en origineel feest. De kleine foodtrucks zijn een fantastische aankleding voor elk feest of evenement. Deze leuke vrolijke wagentjes zijn een echte blikvanger, waar publiek meteen op af komt. Ook de huur van een echte pizzaoven heeft zo z’n voordelen; mensen vinden het erg leuk om zelf aan de slag te gaan en snel een professionele pizza te bakken, die nog heerlijk smaakt ook! Naast de Piaggio Ape 50 en pizzaovens hebben wij nog meer apparatuur die u kunt huren, zoals Panini grills en elektrische pizzaovens. Zelfs statafels, stoelen, borden en bestek zijn mogelijk. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Direct reserveren

Vindt u het een leuk idee om uw feest op te vrolijken met onze leuke pittige Italiaanse Piaggio Ape 50, of wilt u een houtgestookte pizzaoven huren voor een bedrijfsfeest, familiedag of kinderverjaardag? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u over alle mogelijkheden en voorwaarden om één van de twee te huren. Bel of mail ons via info@capripizza.nl of 0297–252525.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.