Foodtruck festival organiseren

Pizza foodtruck huren
11/02/2024
Pizza catering op elke locatie
12/02/2024
Pizza foodtruck huren
11/02/2024
Pizza catering op elke locatie
12/02/2024

Een foodtruck festival organiseren op je eigen bedrijf of feest, Capri Culinair kan daar perfect in ondersteunen. Met diverse eigen foodtruck en samenwerking met een aantal toon aangevende andere foodtruck bedrijven, kan Capri Culinair tot wel met 10 foodtrucks komen om een foodtruck festival op je bedrijf te organiseren. Met een friet foodtruck, hamburger foodtruck, pizza foodtruck, flammkuchen foodtruck, ice cream foodtruck staat er direct een prachtige foodtruck festival terrein klaar, waar een zeer uitgebreide keus is aan food, tussen de foodtrucks in worden diverse zitjes geplaats, overal mooie sta tafels, een stretch tent kan verzorgd worden, alsmede muziek, en een toilet wagen.

Ook als u een familie dag wilt organiseren op uw bedrijf zijn de foodtrucks van Capri Culinair een aanrader, tegenwoordig gaat de familie dag en een foodtruck festival hand in hand, en voor de kinderen regelen graag nog een leuke make up artiest, of andere attracties.

Bent u benieuwd geworden naar het organiseren van een foodtruck festival op je bedrijf en wat Capri Culinair daarin kan betekenen, wij maken graag vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden en de kosten door te nemen met u.

 

Bel Capri CulinairBel direct