Foodtruck – foodtruckfestival – foodtrucks

Een foodtruck festival in eigen beheer organiseren? Dat is geen probleem. Op dit moment heeft Capri Pizza 6 verschillende foodtrucks in bezit, waarmee we een geweldig foodtruckfestival tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. Lijkt het u leuk om een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement in een bepaald thema te vieren? Met het foodtruckfestival van Capri Pizza maakt u elk feest tot een groot succes.

Verschillende Italiaanse foodtrucks

Gegarandeerd showtime met onze Italiaanse Piaggio Ape wagentjes. In 6 varianten komen we met deze originele foodtrucks aan. Deze mooie decoratieve wagentjes kunnen overal neerstrijken, want ze nemen weinig plaats in en kunnen zowel binnen als buiten staan. We beschikken over de Piaggio Ape 50 of de Classic variant. Vier van deze foodtrucks zijn rood, een ander heeft een vrolijke rood-wit combinatie en ook hebben we een zwarte versie. Aan u de keuze. Het is natuurlijk ook mogelijk om ze alle 6 in te zetten voor een compleet foodtruckfestival.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Foodtruck pizza

De eerste foodtruck mogelijkheid die wij hebben, is die met een authentieke Italiaanse houtgestookte pizzaoven. Daarin bakken we de lekkerste knapperige pizza´s. Een leuke, lekkere en vooral snelle manier om groepen van versgebakken pizza’s te voorzien. Aan de foodtruck bepalen gasten zelf wat zij op de pizza willen, want alle varianten en keuzes zijn mogelijk en in een handomdraai geniet iedereen van z’n pizza.

Foodtruck pizza aanvragen

Foodtruck hotdogs

Capri Pizza maakt hotdogs om je vingers bij af te likken. Vanuit onze Piaggio Ape serveren we de lekkerste hotdogs op nét iets andere wijze dan u gewend bent. Wij werken samen met de worstmakers van Brandt & Levie. Zij leveren hotdogs, bereid met een heerlijk kruidenmengsel voor een authentieke smaak. Naast de klassieke hotdogs met zuurkool en mosterd, maken we ook andere combinaties op foodtruckfestivals.

Foodtruck hotdogs aanvragen

Foodtruck pasta

Sinds jaar en dag staat Capri Pizza bekend om de pasta’s. In grote pastacookers bereiden wij in een mum van tijd allerlei lekkere varianten. Ook in onze foodtrucks nemen we deze pannen mee. Iedereen die bij ons aan de foodtruck komt maakt zelf een keuze uit de pastasoort, saus en de toppings. Om er echt van te kunnen genieten, serveren we de pasta’s in handige bakjes.

Foodtruck pasta aanvragen

Foodtruck verse friet

Tussen alle foodtrucks in mag verse friet niet ontbreken! Deze overheerlijke friet is afkomstig van het Friethoes uit Haarlem. Vanuit onze Piaggio Ape bakken we de verse friet en serveren het met de gewenste saus in mooie puntzakken. Capri Pizza gebruikt altijd duurzame, natuurlijke oliën zodat de friet overheerlijk is.

Foodtruck verse friet aanvragen

Foodtruck Flammkuchen

Een foodtruckfestival is pas compleet als er ook Flammkuchen te halen zijn. Deze lekkere Duitse pizza uit de Elzas bereiden wij met verschillende ingrediënten zoals prei en ham, gerookte zalm met kappertjes en rode ui, of vegetarisch. Leuk vanuit een echte piaggio ape en de perfecte aanvulling voor ieder feest.

Foodtruck Flammkuchen aanvragen

Van A tot Z verzorgd

Met onze foodtrucks nemen wij u alle organisatie uit handen. Dat is het grote voordeel als u door Capri Pizza een foodtruckfestival laat verzorgen. Ook is het mogelijk dat wij voor de verdere aankleding van het festival zorgen, waaronder statafels, verlichting en verwarming. Onze Piaggio Ape’s zien er niet alleen erg leuk en vrolijk uit, maar nemen ook weinig plek in. Zelfs het op- en afbouwen is in een handomdraai gebeurd. Interesse in onze foodtrucks of wilt u meer informatie hierover? Bel 0297 – 252525 of mail ons.