Compleet verzorgd foodtruck arrangement

Wilt u een bedrijfsfeest dat compleet verzorgd is en waarbij het niet alleen draait om de culinaire invulling, maar ook om de aankleding? Capri culinair draait zonder probleem een compleet verzorgd bedrijfsfeest in elkaar. Allereerst verzorgen wij de foodtruck catering zoals u dat van ons gewend bent. Vanuit onze mobiele foodtrucks bereiden wij de lekkerste kleine gerechten, die meteen geserveerd worden aan uw gasten.
Van een lekkere pizza uit een houtgestookte oven, een hamburger van de grill, verse friet of één van onze andere smaakvolle items.

Sfeervol

Een compleet verzorgd bedrijfsfeest bestaat bij ons uit aankleding van de locatie, zodat uw bedrijf in één oogopslag verandert in een gezellig festival terrein. Uiteraard leveren wij voor een compleet verzorgd bedrijfsfeest ook het servies, bestek en het tafellinnen. Wilt u het bedrijfsfeest compleet verzorgd hebben met statafels en barkrukken? Ook dat is geen probleem. Naast de verse bereiding van allerlei gerechten door onze professionele koks, is het mogelijk dat Capri culinair voor bier, wijnen en frisdranken zorgt. Een bedrijfsfeest moet sfeer uitstralen, zodat uw medewerkers hier nog lang over napraten.

Service

Wilt u met ons in gesprek om alle mogelijkheden van een compleet verzorgd bedrijfsfeest door te nemen? Capri culinair neemt u alle zorg uit handen en verzorgt uw bedrijfsfeest tot in de puntjes. Daarom horen wij graag vooraf uw specifieke wensen en behoeften, zodat wij de beste service kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op via: info@capriculiniar of 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.