Heeft uw bedrijf iets te vieren en zoekt u een originele manier om een bedrijfsfestival op te bouwen? Dan heeft Capri Culinair de oplossing voor u. Naast gevarieerde foodtruck-catering met verse en eerlijke producten, hebben wij echte blikvangers in de vorm van Piaggio Ape 50 foodtrucks en een prachtige Citroën HY klassieke foodtruck. Voor uiteenlopende groepen verzorgen wij elk bedrijfsfestival met deze geweldige foodtrucks. Logischerwijs houden wij altijd rekening met uw voorkeuren en dieetwensen. Zowel kleine als grotere gerechten zijn mogelijk op een willekeurige locatie. Zo bent u verzekerd van een mooi bedrijfsfestival.

Houtgestookte steenoven

Onze fraaie Italiaanse Piaggio Ape’s 50 foodtrucks zijn niet alleen decoratief, ze vallen ook goed op bij een bedrijfsfestival. Bovendien heeft een aantal van deze foodtrucks zelfs voorzien van een Italiaanse houtgestookte steenoven, waarmee wij op locatie de heerlijkste Italiaanse pizza’s bakken. Voor het verse deeg gebruiken wij een origineel Italiaans recept. Wij bakken op beukenhout en door de hoge temperatuur kunnen wij in zeer korte tijd vele pizza’s bereiden in onze foodtrucks. Zo komt iedereen tijdens het bedrijfsfestival aan bod. In dezelfde foodtrucks kunnen wij ook flammkuchen bakken.

Compleet feest

Het organiseren van een bedrijfsfestival kost veel tijd en energie. Daarom kan Capri Culinair u veel werk uit handen nemen en zorgen wij voor een compleet feest met eten en dringen. Op aanvraag verzorgen wij een totaalconcept met hapjes en drankjes en onze in het oog springende decoratieve foodtrucks. Optioneel werken wij met gerenommeerde bedrijven samen voor de verder aankleding die onder andere voor partytenten en statafels kunnen zorgen. Uiteraard besteden wij ook veel aandacht aan de feestelijke en creatieve presentatie van de warme en/of koude gerechten.

Uiteenlopend aanbod

Capri Culinair staat voor catering met pure smaken en de beste producten naar origineel Italiaans recept. Liever iets anders? Dat is geen probleem, want naast een uitgebreid aanbod aan verse producten als antipasti, ravioli, pasta’s en pizza’s, maken we ook lekkere saté, flammkuchen, hotdogs, hamburgers, verse friet, raclette en poffertjes. In gemakkelijke pizzapunten maken wij pizza Margherita, fungi, salami, 4 kazen, vegetarisch en tonijn met kappertjes en rode ui. Ook een saladebar, desserts en drankenarrangement horen vanzelfsprekend bij een foodtruckbedrijfsfestival. Laat ons vooral weten waar uw voorkeur naar uitgaat.

Binnen- en buitenlocatie

Zowel op binnen- als buitenlocaties kan uw bedrijfsfestival plaatsvinden. Onze mooie decoratieve Piaggio Ape’s 50 en Citroën HY klassieke foodtrucks nemen niet veel ruimte in. Of het nu om een industrieterrein, bedrijfshal, binnentuin of terras gaat. Op een locatie waar de foodtrucks niet kunnen komen, gebruiken wij losse ovens om de lekkerste pizza’s en flammkuchen te bakken. Denk bijvoorbeeld aan de flammkuchen met zuurkool en peterselie-knoflook worst of met gerookte zalm, limoen en kappertjes, de klassieke met spek en prei of de vegetarische met groene asperges, ui en tomaat. De meeste gerechten bereiden wij voor in onze productiekeuken en ter plekke bakken wij pizza’s en flammkuchen. Dat is voor uw gasten leuk om naar te kijken en lekker om te eten.

Contact

Loopt het water u al in de mond? Ziet u de decoratieve Italiaanse foodtrucks al op uw terrein staan? Wilt een goed en ruim foodtruck-cateringaanbod voor uw bedrijfsfestival, dat bovendien tot in de puntjes is geregeld? Capri Culinair staat in dat geval voor u klaar. Neem snel contact op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden: 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.