Bedrijfsjubileum

Bestaat uw organisatie 25 jaar? Bent u als directeur 10 jaar betrokken bij het bedrijf? Wilt u een medewerker in het zonnetje zetten? Is er een ander bedrijfsjubileum waar u uitgebreid bij stil wilt staan? Wij snappen dat u dan groots wilt uitpakken met eten en drinken voor alle genodigden. Een bedrijfsjubileum is bij uitstek geschikt om al uw zakenrelaties, klanten en personeelsleden in een feestelijke setting samen te laten komen. Zo heeft u een prachtige kans om uw organisatie en de producten en diensten die u levert in de spotlight te zetten.

Lekkere hapjes

Natuurlijk wilt u dat uw gasten tijdens het bedrijfsjubileum met elkaar in gesprek gaan. Daar horen lekkere hapjes en drankjes bij. Capri Culinair bereidt een groot spectrum aan heerlijk eten vanuit onze foodtrucks. In korte tijd maken wij eten voor grote groepen mensen, zodat iedereen aan bod komt. Denk aan knapperige pizzapunten en verschillende antipasti die wij op feestelijke bordjes serveren. Ook onze Duits-Elzasser flammkuchen doen het goed op een bedrijfsjubileum. Heerlijk in combinatie met een feestelijk glaasje Prosecco, bier, wijn of frisdrank.

Elke locatie geschikt

Onze in het oog springende foodtrucks kunnen wij kwijt op elke binnen- en buitenlocatie. Zo hebben wij de bekende Italiaanse Piaggio Classic 400 foodtruck die we gemakkelijk een bedrijfshal kunnen binnenrijden. Viert u het bedrijfsjubileum op een buitenlocatie? Ook dat is geen probleem, want zowel de Piaggio Ape 50 als onze authentieke Citroën HY foodtruck kunnen heel gemakkelijk overal staan. Zij nemen weinig ruimte in beslag. De foodtrucks van Capri Culinair brengen meteen sfeer in uw bedrijfsjubileum.

Authentieke Italiaanse pizza’s

Iedereen houdt van versgebakken pizza’s. Uit ervaring weten wij dat pizzapunten een mooie aanvulling zijn tijdens een bedrijfsjubileum. Op een aantal van onze Piaggio Classic 400 foodtrucks hebben wij een Italiaanse houtgestookte steenoven gebouwd. Daarmee bakken wij vers op locatie de heerlijkste Italiaanse pizza’s. Dat gaat bovendien razendsnel door de hoge temperatuur van zo’n 350 °C, waardoor grote groepen mensen in korte tijd kunnen genieten van heerlijke pizzapunten. Vindt uw bedrijfsjubileum binnen plaats? Dan stoken wij veilig op elektra. Wilt u iedereen tijdens het bedrijfsjubileum verrassen met een ijsje? In dat geval nemen wij de ijsco foodtruck mee.

Foodtrucks en meer

U bepaalt het aanbod aan foodtrucks. Daarnaast kunnen wij u veel werk uit handen nemen bij het organiseren van een bedrijfsjubileum. Denk aan een partytent, mooi gedecoreerde statafels, ballonnenbogen, verlichting en muziek. Zelfs voor een DJ booth en foto booth kunnen wij zorgen. In geval u veel gasten tijdens het bedrijfsjubileum verwacht. Zorgen wij voor verkeersregelaars en eventueel extra sanitaire voorzieningen. Vindt u het leuk om iedereen te verwelkomen met een lekker drankje? Dan nemen wij een gastvrouw mee die dit verzorgt.

Meteen genieten tijdens een bedrijfsjubileum?

Weet u al wanneer uw bedrijfsjubileum plaats gaat vinden? Heeft u al plannen over hoe u dat gaat vieren? Capri Culinair denkt graag met u mee. Neem meteen contact met ons op en wij vertellen u alles over ons foodtruck aanbod: 0297 – 25 25 25 of info@capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.