Bedrijfsopening

Een bedrijfsopening is een feestelijke aangelegenheid. Is uw bedrijfspand verbouwd, bent u met de organisatie verhuisd of heeft u een nieuw pand laten bouwen? Wij snappen dat u in al deze gevallen een goede indruk wilt achterlaten bij zakenrelaties, klanten en uw personeel. Laat daarom de catering over aan Capri Culinair. Met onze vrolijk gekleurde foodtrucks rijden wij uw binnen- en/of buitenterrein op en verzorgen de catering én verdere aankleding van A tot Z. Zo heeft u geen zorgen en kunt u zich volledig richten op de bedrijfsopening en uw gasten.

Meerdere foodtrucks beschikbaar

Vanuit onze uiteenlopende vrolijk gekleurde foodtrucks bieden wij een groot assortiment aan eten en drinken. Vooral voor een bedrijfsopening is dat uitermate geschikt. De Piaggio Ape’s foodtrucks van Capri Culinair zijn ingericht met een houtgestookte pizzaoven. Deze kleine Italiaanse driewieler wagentjes kunnen we kwijt op elk binnen- en buitenterrein, en ze nemen amper ruimte in beslag. In overleg gebruiken we gas of elektra. Daarnaast hebben wij nog meer foodtrucks beschikbaar waaronder een opvallende Citroën HY foodtruck en een mooie klassieke Peugeot J7. Optioneel kunnen wij een stroomaggregaat inhuren.

Lekker eten en meer

Bij een bedrijfsopening hoort lekker eten. Vanuit onze Italiaanse foodtrucks verzorgen wij dat met veel liefde. Denk aan pizza’s en flammkuchen. Vindt u het leuk om elke bezoeker te verwelkomen met een lekker welkomstdrankje? Zonder probleem regelen wij dit voor u. Dat geldt ook voor een uitnodigende ballonnenboog, een fotograaf die de feestelijkheden van de bedrijfsopening vastlegt of een springkussen voor de kleinere bezoekers.

Tenten & feestelijke aankleding

Wij snappen dat u aandacht wilt besteden aan een bedrijfsopening. Naast foodtrucks kunt u gerust de gehele aankleding aan Capri Culinair overlaten. Wij willen u graag ontzorgen. Voor kleinere en grote groepen regelen wij partytenten, statafels met mooi tafellinnen, feestelijke verlichting, geluid en entertainment. Zelfs een dj booth of foto booth behoren tot de mogelijkheden. Verwacht u veel gasten? Laat dat aan ons over. Wij nemen verkeersregelaars mee en denken aan extra sanitaire voorzieningen. Als er kinderen meekomen naar de bedrijfsopening dan mag het niet aan kidsamusement ontbreken. Zelfs een luchtkasteel, klimwand, schmink en ballonnenartiest kunnen wij voor u regelen.

Aanvulling drankenaanbod

Het is meer dan logisch dat u alle bezoekers die bij uw bedrijfsopening aanwezig zijn tot in de puntjes wilt verzorgen. Naast lekker eten uit opvallende foodtrucks hoort daar natuurlijk ook een drankje bij. Met onze drankencatering biedt Capri Culinair de mogelijkheid om lekkere (tap)biertjes, wijn en frisdrank te serveren. Wij nemen witte, rode en rosé wijn, zodat u met al uw gasten een toost kunt uitbrengen. Optioneel kunnen wij een welkomstdrankje verzorgen.

Interesse in mooie blikvangers?

Heeft u binnenkort een bedrijfsopening die u groots wilt vieren? Wilt u meer weten over al onze foodtruck catering? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee. Wij zijn bereikbaar via 0297 – 25 25 25 of info@capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.