Bruschetta’s doen het zeer goed op bedrijfsborrels, feestjes en recepties. De smaak van deze lekkere broodjes komt volledig tot z’n recht. We smeren ze namelijk eerst in met de beste extra vierge olijfolie, knoflook, peper en zout en grillen ze vervolgens in een houtgestookte steenoven. In onze kleine foodtruck, gemaakt van een Piaggio Ape 50, zit zo’n oven ingebouwd. Ter plekke maken we in mum van tijd heerlijk geurende én smakende bruschetta’s, waarvan iedereen direct kan genieten. Met Capri Culinair komen we met onze bruschetta’s graag langs van Amsterdam tot in de gehele randstad.

Bruschetta lunch

Natuurlijk smaken bruschetta prima als voorgerechtje of tussendoor snack, maar ook als lunch brengen ze iedereen in Italiaanse sferen. In de foodtrucks van Capri Culinair bevinden zich originele Italiaanse houtgestookte steenovens. Hierin bakken we naast de bruschetta’s ook de heerlijkste pizza’s naar authentiek recept. In combinatie met bruschetta’s betekent dit een geweldige lunch voor jong en oud. Ook een match met verschillende soorten salades behoort tot de mogelijkheden en zelfs vers bereide soepen kunnen we aan het assortiment toevoegen. Capri catering biedt zelfs een ruim aanbod van kleine fingerfood hapjes tot uitgebreide dessert buffetten. Zonder probleem stellen wij een totaalprogramma op naar wens, en verzorgen we dit tot in de puntjes.

Foodtruck

De Piaggio Ape 50 is onze trots. Met deze kleine foodtruck kunnen we heel gemakkelijk op elke locatie neerstrijken. Het maakt niet uit of het om een binnen- of buitenlocatie gaat. Dit kleine Italiaanse wagentje neemt weinig plek in en trekt tegelijkertijd alle aandacht naar zich toe. Vanuit deze mini foodtruck maken we de heerlijkste bruschetta’s die we nog warm uitserveren. Het aantrekkelijke uiterlijk van de Piaggio zorgt meteen voor een mooie decoratie op evenementen. Iedereen reageert altijd even enthousiast. Het is zelfs mogelijk om meerdere van deze foodtrucks tegelijk in te zetten, want Capri catering beschikt in totaal over 4 van deze Piaggio’s.

Lekker gevarieerd

Ook houden wij rekening met dieetwensen en allergieën en maken we bruschetta’s op aanvraag vanuit onze foodtruck. Een bruschetta kunnen we echter op heel veel verschillende manieren klaar maken. De klassieke wijze van dit typisch Italiaanse lunchgerechtje is met fijngesneden tomaten en uien. Bruschetta bestaat uit kleine crostini’s die we bestrijken met oregano, rozemarijn, knoflook, olijfolie en zeezout. Daarna komt er nog beleg op en Italiaanse Grana Padano kaas.  Capri Culinair houdt met iedereen rekening en daarom nemen we vooral veel verse ingrediënten mee.

Kom met ons in contact

Trekt het aanbod van een kleine foodtruck in de vorm van een Piaggio Ape 50 aan? Staat er op korte termijn een leuk (bedrijfs)feest, receptie of bruiloft op het programma? Overdenk dan dat bruschetta’s elk feest compleet maken. De houtgestookte oven geeft de bruschetta een heerlijke smaak bij het grillen. Graag vertellen wij over alle verschillende soorten bruschetta die wij kunnen maken. Bel of mail ons daarom via 0297 – 25 25 25 of www.capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.