Als onderdeel van Capri culinair bieden wij de bruschettafoodtruck aan, die op willekeurige locaties kan langskomen. Heel leuk en origineel als (bedrijfs)lunch, receptiecatering of andere festiviteiten. Het maakt overigens niet uit of het gaat om bedrijfsmatige evenementen, bruiloften, familiereünies of schoolfeesten. De bruschettafoodtruck is bedoeld voor iedereen, op elk moment van de dag.

Italiaanse feestje

Iedereen kijkt blij op van bruschetta’s. Logisch, want dit heerlijke gegrilde crostini’s smeren we in met knoflook, olijfolie, peper en zout en rozemarijn. Vervolgens bakken we het kort af in een steenoven. Natuurlijk bieden we in de bruschettafoodtruck ook heel veel andere combinaties, waaronder tomaten en Grana Padano kaas. Elke bruschetta is om je vingers bij af te likken. Met bruschetta’s ontstaat er een klein Italiaans feestje. Heerlijk als tussendoortje, borrelhapje, voorgerecht of lunch. Ook werkt een combinatie met andere Italiaanse gerechten zoals pizza’s en pasta’s, erg goed. Dat brengt iedereen in Italiaanse sferen.

Originele foodtruck

Onze bruschettafoodtruck bestaat uit een klein Italiaans wagentje op 3 wielen; een originele Piaggio Ape 50. Hierin bevindt zich een houtgestookte oven, waarin wij de bruschetta’s afbakken. De broodjes grillen we in korte tijd. Daarna kunnen we eventueel ook pizza’s bakken. Onze Piaggio ziet er leuk uit en is een echte trekpleister waar iedereen enthousiast op reageert. Een mooie decoratie op (bedrijfs)feestjes, recepties en bruiloften en bovendien zijn de bruschetta’s ook nog ‘ns heel erg lekker!

Gevarieerde keuze

Een bruschetta kunnen wij op heel veel verschillende manieren klaar maken. In Italië kennen ze bruschetta vaak als een klein lunchgerecht in combinatie met tomaat, ui en mozzarella. Variatie is echter eindeloos. In onze bruschettafoodtruck maken wij de lekkerste matches. Daarom hier een klein voorproefje: denk bijvoorbeeld aan diverse crostini’s met verschillende soorten ham belegd, of met de authentiek gekruide worsten van Brandt & Levie, smeuïge tonijnsalade, (knoflook)gamba’s, olijven of met Grana Padano kaas. Allemaal even lekker!

Combinatie met saladebar

Bruschetta’s combineren zeer goed met salades. Een dergelijke keuze maakt een lunch praktisch compleet. Onze saladebar bestaat onder andere uit tomaten, uien, ijsbergsla, rucola, pijnboompitjes, mozzarella, kip van de grill en Grana Padano  kaas. Ook nemen we brood met diverse soorten smeersels mee, waaronder kruidenboter, tapenade en ailoi. Uiteraard bieden we daar ook lekkere sauzen en dressings bij en serveren we de salades in handige kommetjes. Behoefte aan een uitgebreider assortiment? Denk dan aan onze Italiaanse pizza’s en pasta’s die we volgens authentiek recept klaarmaken. De pizza’s krijgen een lekkere knapperige bodem door de originele Italiaanse houtgestookte oven die zich in de foodtruck bevindt. Pasta’s koken we in pastacookers. Het mooi is dat we tegelijk meerdere maaltijden kunnen bereiden, zodat niemand in de rij hoeft te staan.

Al zin in bruschetta’s?

De bruschettafoodtruck van Capri culinair kan overal neerstrijken en geeft elk evenement een feestelijk Italiaans tintje. Zin in al die onuitputtelijke combinaties? We vertellen er alles over. Dan willen we meteen weten welke wensen er nog meer zijn en of we rekeningen moeten houden met allergieën en diëten. Met onze Piaggo Ape 50 komen we graag naar evenementen. Bel of mail ons voor meer informatie: 0297 – 25 25 25 of www.capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.