Catering de ronde venen

Voor elk bedrijfsfeest heeft Capri Culinair een breed aanbod aan buffetten en pizzacatering. Doorgaans bieden wij pizzacatering aan voor groepen vanaf 30 personen. In heel De Ronde Venen komen wij met ons concept langs; van Vinkeveen en Wilnis tot aan Mijdrecht en van Waverveen en Abcoude tot De Hoef. Eventueel komen wij met één of meerdere van onze 7 originele foodtrucks langs. Deze kleine Italiaanse Piaggio Ape’s 50 zien er bovendien erg leuk uit en zijn een mooie blikvanger. Het zorgt gegarandeerd voor showtime. Vier van deze driewielertjes hebben we zelfs uitgerust met een houtgestookte pizzaoven, zodat we op willekeurige locaties knapperige pizza’s kunnen bakken. Ook kunt u kiezen voor onze Citroen HY foodtruck, deze nostalgische truck is een mooie aanvulling op ieder feest.

Italiaanse en andere buffetten

Heb je binnenkort iets met het bedrijf te vieren zoals een jubileum, receptie, klantrelatie- of personeelsdag, open dag of bedrijfspresentaties ? Daar hoort natuurlijk lekker en goed eten bij. Capri Culinair biedt pizzacatering op maat. Ons concept vindt z’n basis in de Italiaanse keuken, maar ook andere buffetten nemen wij voor onze rekening. Wij werken met de beste producten en alle gerechten, hapjes en snacks hebben een pure smaak. De voorbereiding start in onze productiekeuken en op locatie in De Ronde Venen geven wij de ‘finishing touch’ aan alle maaltijden. Wij willen dat iedereen het naar de zin heeft en ons motto is ´snel, vers en lekker´.

Sfeervol en lekker

Capri Culinair staat voor sfeervolle en vooral lekkere pizzacatering. Wij maken onder andere pizza’s en flammkuchen uit oven, ravioli, lekkere panini’s, vitello tonato en carpaccio, hotdogs van Brandt & Levie en noedels met kipsaté.  Ook saladebuffet en brood met diverse soorten brood met smeersels horen daarbij. Alles bieden wij aan vanuit onze minifoodtrucks. Optioneel bieden we een dessertbuffet aan met klassiekers als tiramisu, vers fruit en chocolademousse aan. Zelfs een drankenbuffet kunnen we in orde maken. Naast de zorg en passie die wij in alle gerechten leggen, kunnen we ook voor de complete aankleding van bedrijfsfeesten zorgen. Denk bijvoorbeeld aan partytent(en), aangeklede buffettafels, borden, bestek en decoratie in specifieke thema’s. Niets is voor ons te gek.

Lunch- en overwerkmaaltijden

Voor bedrijven in heel de omgeving van De Ronde Venen biedt Capri Culinair ook lekkere en gevarieerde bedrijfslunches en overwerkmaaltijden. Met bezoekers over de vloer, uitlopende vergaderingen of overwerk is dat een mooie manier om gezond en verantwoord met elkaar te eten. Naast pizzapunten met Italiaanse bodem is zelfs vers gemaakte frites, hotdogs van Brandt & Levie en noedels met kipsaté mogelijk. Capri Culinair staat voor puur en lekker en we werken altijd met verse producten, eerlijke ingrediënten en traditionele recepten. Dat maakt onze pizzacatering uniek.

Willekeurige locatie in De Ronde Venen

Wij zijn trots op onze mini foodtrucks en kunnen daarmee langskomen op elke willekeurige locatie in De Ronde Venen. Het maakt ons niet uit of de pizzacatering op binnen- of buitenterrein gaat plaatsvinden. Met de Piaggio Ape’s 50 kunnen we overal neerstrijken. Is het bedrijfsfeest in een binnentuin, dakterras of op een andere specifieke plek? Voor de pizzacatering van Capri Culinair maakt dat niets uit; wij kunnen overal aan de slag om het mensen naar de zin te maken.

Spreekt ons aanbod van pizzacatering in de omgeving van De Ronde Venen aan? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op en we vertellen over alle mogelijkheden: 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.