Lijkt het je niet geweldig om voor een schoolfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of ander gezellig evenement een mobiele friettent in te huren? Dat kan met onze foodtruck, waarin we Capri frites bakken. In een leuke rode Piaggio Ape 50 komen wij langs op een willekeurige locatie bij onder andere bedrijven, sportclubs of scholen. Zelfs op een foodtruck festival kunnen wij met Capri frites komen aanrijden. Vanuit dit mooie Italiaanse 3-wieler wagentje bakken we de heerlijkste verse Capri frites. Natuurlijk hoort daar een saus naar keuze bij. Je krijgt vanzelf trek als je die grote klassieke puntzakken ziet.

Lekkere verse frites

Iedereen heeft recht om de lekkere verse Capri frites te proeven. In onze foodtruck bakken we dat in een handomdraai. Hiervoor gebruiken we verse frites, afkomstig van het Friethoes uit Haarlem. Deze succesvolle samenwerking hebben niet voor niets. Bij het Friethoes maken ze niet alleen overheerlijke verse frites. Doordat ze deze frites nooit invriezen behoudt het namelijk ook een volle lekkere smaak. Elke dag snijden zij nieuwe frieten van de beste aardappels. Het enige wat wij hoeven te doen is dit voorgebakken product af te bakken in onze mobiele foodtruck. Zo ontstaat zalige Capri frites. Vanuit onze Piaggio Ape bakken wij Capri frites voor foodfestivals, schoolfeesten of andere evenementen.

Natuurlijk product

De Capri frites bestaat uit een zeer natuurlijk product van pieper tot puntzak. Er zit zo min mogelijk tijd tussen de aardappel die vers van het land komt, en de afgebakken Capri frites. Alleen op die manier komt de smaak van de aardappel zo goed mogelijk tot z’n recht. In het gehele proces vinden er verder geen toevoegingen of tussenbehandelingen plaats. Het gaat echt om 100% verse frites, die niet geblancheerd of ingevroren is. Daarnaast gebruiken we altijd duurzame, natuurlijke oliën. Dat zorgt ervoor dat de frites lekker en knapperig smaken. Wij houden van ambachtelijk gemaakte frites van de beste aardappelen en dat proef je meteen.

Laaiend enthousiast

Capri frites maakt iedereen van jong tot oud en van scholier tot zakenman, laaiend enthousiast. Wie wil er nou geen frietje in een aantrekkelijke puntzak met een saus naar eigen smaak? We bieden de keuze uit onder andere mayonaise, currysaus, of zelfgemaakte Italiaanse tomatenrelish met verse peterselie en Grana Padano kaas. Frites van de allerbeste aardappels smaakt altijd lekker. Het Friethoes gebruikt niet het gehele jaar dezelfde soort, maar wisselt regelmatig van aardappel. Daardoor ontstaat er een continue topkwaliteit friet. In onze foodtruck bakken wij vervolgens de Capri frites vers, krokant en goudbruin verder af.

Foodtruck showtime

Met ons leuke Italiaanse foodtruck wagentje strijken wij graag overal neer. Deze blikvanger neemt weinig plek in en we kunnen er op binnen- én buitenlocaties mee staan. Een mooie gelegenheid om Capri frites foodtruck in te zetten voor schoolfeesten, festivals, sportevenementen, bedrijfsfeesten of andere events. Vind je dit een aantrekkelijk idee? Showtime kan beginnen met Capri frites voor iedereen. Wij weten uit ervaring dat verse frites mensen blij maakt. Vraag daarom meer informatie aan of laat je informeren over alle mogelijkheden. Bel of mail naar 0297 – 25 25 25 of www.capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.