Heb je binnenkort een bedrijfsfeest, receptie, klantrelatie-dag, bedrijfspresenstatie of een andere gezellige activiteit met het bedrijf te vieren in de omgeving van Vinkeveen? Daar hoort natuurlijk lekker en verantwoord eten bij, zoals flammkuchen, hotdogs van Brandt & Levie, verse ravioli en de heerlijkste pizzapunten. Capri Culinair biedt pizzacatering voor groepen vanaf 30 personen aan, die met zorg en passie is bereid. Met ons unieke concept maken we de lekkerste gerechten op een willekeurige locatie in de buurt van Vinkeveen. Al onze gerechten bestaan uit dagverse producten, waardoor alle gerechtjes en fingerfoods een pure smaak hebben. ´Snel, vers en lekker´ is ons motto. Op aanvraag kunnen wij bovendien één of meerdere van onze 6 minifoodtrucks meenemen. Die zien er niet alleen leuk uit, maar dienen meteen als blikvanger.

Gevarieerde pizzacatering

Capri Culinair heeft een uniek concept dat staat voor puur, lekker en gevarieerd eten. Naast traditionele (Italiaanse) recepten werken wij altijd met verse producten. Daarvoor gebruiken we voornamelijk lichte ingrediënten waaronder vis, vlees(waren), gegrilde groenten, olijven en verschillende soorten kazen. We houden ervan om mensen culinair te verrassen en te verwennen met uitgebreide buffetten. Dat doen we met ons cateringconcept in de gehele omgeving van Vinkeveen. Wij hebben een groot aanbod aan warme en koude gerechten en kleine hapjes in de vorm van antipasti, vele variatie bruschetta’s en knapperige pizzapunten. Dergelijke voorgerechtjes doen het prima als appetizers en zorgen ervoor dat de sfeer er op het bedrijfsfeest goed inkomt.

Uiteenlopende locaties

Naast Vinkeveen biedt Capri Culinair in heel De Ronde Venen de mogelijkheid van pizzacatering aan. Ook met onze kleine foodtrucks in de vorm van originele Piaggio Ape’s 50 kunnen we overal neerstrijken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfshal, binnentuin, aanlegsteiger of garage. Het maakt niet uit of het bedrijfsfeest of -receptie binnen of buiten plaatsvindt. Wij kunnen overal terecht tot aan dakterrassen toe. In dat geval werken we met kleine mobiele pizzaovens. Daarnaast kunnen wij ook voor een totaalconcept zorgen en nemen wij de volledige aankleding van de locatie voor onze rekening. Denk in dat geval aan partytent(en), aangeklede buffettafels, borden, bestek en decoratie. Wij hebben aandacht voor een feestelijke en creatieve presentatie van het buffet én voor de locatie zelf. Op aanvraag houden we zelfs rekening met een specifiek thema.

Complete catering

Naast ons cateringaanbod in de omgeving van Vinkeveen bieden wij ook de optie voor een dranken- en dessertbuffet, waaronder bekende en geliefde desserts als tiramisu, panna cotta en chocolademousse. Ook voor een saladebar kunnen wij zorgen met de keuze uit mesclun sla, rucola, ijsbergsla, radijs, komkommer, tomaat, maïs, rode ui, kaas, croutons, pijnboompitjes, en overheerlijke en zelfgemaakte dressings. Uiteraard horen daar diverse soorten brood met smeersels bij. Daarnaast verzorgt Capri Culinair ook verantwoorde maar vooral lekkere overwerkmaaltijden en bedrijfslunches, waaronder lekkere panini, vitello tonato, carpaccio, noedels met kipsaté of onze knapperige pizza’s en flammkuchen uit de oven.

Kleine foodtrucks

Eventueel komen wij op locaties in Vinkeveen langs met onze Piaggio Ape’s 50. Vier van deze kleine Italiaanse wagentjes hebben een ingebouwde houtgestookte steenoven. Zodoende maken we in korte tijd een pizzabuffet, waarbij we de pizza’s in handige punten uitserveren. Deze kleine foodtrucks hebben een vrolijke uitstraling en trekken altijd publiek, waardoor ze het goed doen op bedrijfsfeesten, recepties en evenementen.

Ben je op zoek naar originele pizzacatering in de buurt van Vinkeveen? Bel ons gerust via 0297 – 25 25 25 en we vertellen meteen wat er allemaal mogelijk is.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.