Drankencatering

Wilt u de vrijdagmiddagborrel op een ludieke manier invullen? Gezellig met al uw personeel de week doornemen onder het genot van een drankje? Of wilt u een jubileum met elkaar vieren? In al deze gevallen biedt Capri Culinair een unieke drankencatering vanuit een mooie en opvallende Citroën HY foodtruck. Snel en vakkundig schenken wij een standaard assortiment waaronder bier, wijntjes (rood, wit en rosé) en frisdranken. Zonder probleem kunnen wij deze drankencatering naar wens aanvullen met kleine (borrel)hapjes.

Feestelijk tintje

Op een gezellige middag of avond binnen uw bedrijf met klanten en/of personeel mag een drankje niet ontbreken. Capri Culinair is bij uitstek de partij door wie u de drankencatering kan laten verzorgen. Onze Citroën HY foodtruck geeft nét dat feestelijk tintje aan het evenement dat u voor ogen heeft. Deze kleine foodtruck kunnen we overigens zowel op binnen- als buitenlocaties kwijt. Denk bijvoorbeeld aan een binnenhal, terras of tuin. Een mooie manier om uw medewerkers eens flink in het zonnetje te zetten.

Hapje en drankje

Bij een drankje hoort een hapje. Naast drankencatering verzorgt Capri Culinair naar wens ook kleine hapjes en versnaperingen. Op statafels zetten wij al lekkere kaasstengels en antipasti klaar. Dat staat uitnodigend voor al uw gasten. Gaat uw voorkeur uit naar bittergarnituur? Dat is allemaal mogelijk. Heerlijk om dit naast drankencatering aan al uw gasten en personeel te kunnen serveren. Onze drankencatering is een uitstekende netwerkborrel. Onder het genot van heerlijke drankjes en borrelhapjes is dit een mooie gelegenheid om mensen met elkaar te verbinden. Zo kunt u goede zaken doen met klanten en voelt het personeel zich (nog) meer betrokken bij uw organisatie.

Aankleding

Onze prachtige Citroën HY klassieke foodtruck is een echte blikvanger waar mensen een positieve herinnering aan over houden. U kunt er zelfs aan denken om de drankencatering aan te vullen met een welkomstdrankje in de vorm van een fris sprankelende Prosecco. Wilt u een feestelijke aankleding van de drankencatering? In dat geval regelen wij statafels, een feesttent, tafellinnen, versieringen en bijvoorbeeld een ballonnenboog. Zelfs een professioneel fotograaf behoort tot de mogelijkheden.

Binnen- en buitenlocatie

Zonder probleem rijden wij onze Citroën HY foodtruck op een binnen- of buitenlocatie. Vanuit deze klassieke foodtruck serveren wij onze drankencatering met lekkere biertjes, koele wijntjes en frisdranken. Op elk industrieterrein, binnentuin of in een bedrijfshal kunnen wij terecht. Lijkt het u leuk om naast de drankencatering ook pizza’s aan uw klanten en/of personeel te serveren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In korte tijd bakken wij op professionele wijze de lekkerste pizza’s én flammkuchen. Dat maakt een drankencatering nog completer.

Contact

Is een drankenfoodtruck catering echt iets wat u zoekt voor uw bedrijfsborrel of feestelijk evenement? Ziet u onze decoratieve Citroën HY al op uw terrein staan? Capri Culinair regelt een drankencatering en eventuele hapjes tot in de puntjes. Neem snel contact op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden: 0297 – 25 25 25 of info@capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.