Capri Culinair biedt een veelzijdig foodtruck-assortiment. Met onze drive thru komen wij op locatie met de heerlijkste gerechten. Onze drive thru bestaat uit onze bekende Piaggio Ape 50 pizzafoodtruck en een prachtige Citroën HY klassieke foodtruck. Met deze drive thru kunnen wij elk (bedrijfs)feest, receptie, bruiloft, foodtruckfestival of ander evenement voorzien van uitgebreide catering. Van pizza tot flammkuchen en van lunch tot diner. Vlees of vegetarisch; alles verzorgen wij op maat.

Totaalconcept

Bij Capri Culinair bent u altijd verzekerd van puur, lekker en gevarieerd eten. Ook met onze drive thru foodtrucks werken wij met de beste producten en gebruiken wij traditionele recepten. Daarnaast besteden wij veel zorg aan de aankleding. Voor een totaalconcept kunnen wij bij een drive thru bijvoorbeeld ook voor feestelijke decoratie en aankleding van de ruimte zorgen. Hiervoor werken wij samen met specialistische verhuurbedrijven, die zelfs ook voor partytenten en statafels kunnen zorgen. Het maakt niet uit of u een buiten- of binnen-drive thru wilt. Met al onze foodtrucks, waaronder de mooie klassieke Peugeot J7, de Piaggio Ape’s en de Citroën HY bestelbus, kunnen wij in tuinen, terrassen of bedrijfshallen terecht.

Foodtrucks

Wilt u op een originele manier een (bedrijfs)feest of receptie culinair vorm te geven? Dan is de drive thru van Capri Culinair echt iets voor u. Onze Piaggio Ape 50 en Citroën HY hebben wij omgebouwd tot foodtrucks. Wij hebben zelfs een Piaggio Ape, voorzien van een mooie Italiaanse hout gestookte pizzaoven, waarin wij de heerlijkste pizza’s bakken. Deze mooie decoratieve 3-wieler foodtrucks zijn echte blikvangers in mooie kleuren. Naast pizzafoodtrucks hebben wij ook een flammkuchen foodtruck.

Gevarieerd aanbod

Capri Culinair garandeert een compleet drive thru foodtruck-concept. Wij bieden een lekker gevarieerd aanbod aan gerechten zoals echte Italiaanse pizza’s, pasta, ravioli en antipasti. Ook verse friet, hamburgers, satés en poffertjes verzorgen wij met liefde. Wij zijn er om u en uw gasten te verwennen met een groot aanbod aan warme en koude gerechten. U bepaalt wat wij maken. Wilt u graag een dessertbuffet met heerlijke tiramisu en Citroen tartelette met meringue? Behoefte aan een drankenarrangement? Ook dat is geen probleem.

Favoriete antipasti

Wist u dat met name de antipasti van Capri Culinair erg favoriet zijn? Denk hierbij aan heerlijk gevulde olijven, Prosciutto crudo ham, Grana Padano en provolone kaas, Coppa di Parma ham en peppadew pepers gevuld met roomkaas. Onze antipasti zijn zeer geschikt voor een drive thru met foodtrucks en we serveren ze in handige kleine bakjes en bestek, dat overigens van biologisch afbreekbaar materiaal is.

Voor ieders smaak

De drive thru van Capri Culinair is er écht voor ieders smaak. Vanuit de decoratieve Piaggio Ape 50 en Citroën HY foodtrucks maken wij ook verse poffertjes, luxe hotdogs met alles erop en eraan, tosti’s, flammkuchen en heerlijk gesmolten raclette. Onze drive thru is voor het hele jaar geschikt. Denk dus aan zomer- en winterfestiviteiten, recepties, borrels of bedrijfsfeesten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze drive thru foodtruck-catering? Bel of mail ons en wij horen graag wat u wenst: 0297 – 25 25 25 of info@capriculinair.nl

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.