Familiedag

Wilt u als bedrijf iets origineels voor uw personeel organiseren? Denk dan aan een uitgebreide foodtruck-catering tip top verzorgd voor een gezellige familiedag. Al uw medewerkers en hun familieleden kunt u dan in de watten leggen. Vooral in de zomermaanden is een familiedag bij uitstek geschikt. Natuurlijk zijn ook alle kinderen welkom; die willen graag weten waar mama of papa werkt. Capri Culinair heeft uiteenlopende foodtrucks die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenlocatie. Daarmee kunnen wij grote groepen mensen tegelijk, variërend van 100 tot 1.500 man, van lekker eten en drinken voorzien. Wilt u dat wij ook de feestelijke aankleding en vertier voor de kinderen verzorgen? Ook daarmee helpen wij u graag.

Opvallende foodtrucks

Capri Culinair werkt met heel vrolijk gekleurde foodtrucks, waaronder de bekende kleine Italiaanse driewielertjes (Piaggio Ape’s), een opvallende Citroën HY foodtruck en een mooie klassieke Peugeot J7. Al onze foodtrucks nemen weinig plek in waardoor we er prima mee op alle terreinen kunnen rijden zoals binnenplaatsen, buitentuinen en in bedrijfshallen. Bij een gezellige familiedag hoort natuurlijk lekker eten. Wij staan voor puur en gevarieerd eten waar iedereen van houdt. Op locatie serveren wij vanuit de foodtrucks de lekkerste gerechten, waaronder pizza’s en flammkuchen, verse friet, hamburgers en ijs. U bepaalt zelf welke foodtrucks u erbij wilt hebben op de familiedag.

Volledige aankleding

Aan een familiedag mag niets ontbreken. Naast de foodtrucks wil Capri Culinair u daarom van A tot Z ontzorgen. Het gaat erom dat iedereen nog lang over deze familiedag napraat. Wilt u de volledige aankleding uit handen geven? Wij zorgen dan voor de feestelijke aankleding, mooie stretchtenten en ballonnenbogen. Zelfs muziek, entertainment, licht en geluid verzorgen wij voor familiedagen bij uw organisatie. Verwacht u een groot aantal bezoekers? Dan zorgen we er zelfs voor dat er verkeersregelaars op locatie verschijnen en daar waar wenselijk regelen wij extra sanitaire voorzieningen.

Vertier voor groot en klein

Wij snappen dat tijdens een familiedag niet alleen uw bedrijf goed uit de verf moet komen, maar dat het ook leuk moet zijn voor alle familieleden. Zodoende dat Capri Culinair voor vertier kan zorgen voor groot en klein. Denk hierbij aan de mogelijkheden van een heuse klimwand, een springkussen en een professioneel schminker voor de kleintjes. Die tovert de jongste familieleden om tot levensechte tijgers en panters, prinsessen, clowns en vlinders. Zelfs ballonkunstenaars kunnen wij inhuren om het familiedag compleet te maken.

Koffie & ijs foodtruck

Een fris ijsje of lekkere barista koffie mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een familiedag. Bijna iedereen kun je blij maken met een verse cappuccino, macchiato of espresso. Alleen de geur is al onweerstaanbaar. Capri Culinair heeft ook foodtrucks met lekker ijs waar groot en klein tijdens een familiedag van geniet.

Meer weten?

Denkt u erover na om een familiedag voor uw personeel en hun familieleden te organiseren? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Bel of mail ons en wij horen graag wat u wenst: 0297 – 25 25 25 of info@capriculinair.nl

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.