Flammkuchen foodtruck

Flammkuchen uit de oven

Een van onze heerlijke gerechten die perfect zijn voor in het najaar zijn de Flammkuchen, die luchtige hartige Duitse/Franse  pizza’s uit de Elzas zijn een heerlijk gerecht, die het goed doen als bijgerecht, of als onderdeel van een festival, waar diverse foodtrucks staan met een keur aan kleine gerechtjes.
Anders dan de Italiaanse pizza krijgt de Duitse Flammkuchen crème fresh als basis, en wordt het belegd met knoflook/peterselie worst, kaas  met zuurkool, groene asperge, kaas  met zongedroogde tomaat, of lekker zalm met limoen,kaas, rode ui en kappertjes, of gewoon de bekendste met prei, spek blokjes, en kaas

Raclette Foodtruck

Het is bijvoorbeeld perfect te combineren met de raclette foodtruck. Dit Zwitserse gerecht van gesmolten kaas op gepofte aardappelen of brood met een lekker zuurtje is ook zo’n heerlijk najaars gerecht. Capri culinair heeft 4 eigen foodtrucks, en kan dus voor een klein tot zeer groot gezelschap alles verzorgen. Van de tenten, decoratie, trucks, personeel en food, een klein eigen festival op je bedrijf is zo verzorgd.

Flammkuchen foodtruck

Flammkuchen Foodtruck

Dit gerecht is vanaf een los buffet te presenteren, of vanuit bijvoorbeeld onze Citroen HY Foodtruck, Capri Culinair kan met deze mooie classic foodtruck komen, en dit zal direct een prachtige uitstraling hebben op jou feest. Naast de flammkuchen serveert Capri Culinair vaak een lekkere en frisse salad bar  ernaast, een perfecte koude aanvulling.

Heeft u vragen over de Flammkuchen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.