Flammkuchen foodtruck

Flammkuchen uit de oven

Heerlijke verse flammkuchen vanuit onze foodtruck, zowel vegan, vegetarisch als met een lekkere knoflook peterselie worst. Dit gerecht is op ieder feest een culinaire aanvulling. Deze Duitse/Franse pizza uit de Elzas heeft een andere bodem, wordt belegd met crème fresh en kaas en diverse soorten toppings.

De Flammkuchen foodtruck is perfect voor ieder bedrijfsfeest of vrijdagmiddagborrel, en kan uiteraard gecombineerd worden met diverse andere foodtrucks om er een waar foodtruck festival van te maken.

Raclette Foodtruck

Het is bijvoorbeeld perfect te combineren met de raclette foodtruck. Dit Zwitserse gerecht van gesmolten kaas op gepofte aardappelen of brood met een lekker zuurtje is ook zo’n heerlijk najaars gerecht. Capri culinair heeft 4 eigen foodtrucks, en kan dus voor een klein tot zeer groot gezelschap alles verzorgen. Van de tenten, decoratie, trucks, personeel en food, een klein eigen festival op je bedrijf is zo verzorgd.

foodtruck flammkuchen

Flammkuchen Foodtruck

Dit gerecht is vanaf een los buffet te presenteren, of vanuit bijvoorbeeld onze Citroen HY Foodtruck, Capri Culinair kan met deze mooie classic foodtruck komen, en dit zal direct een prachtige uitstraling hebben op jou feest. Naast de flammkuchen serveert Capri Culinair vaak een lekkere en frisse salad bar  ernaast, een perfecte koude aanvulling.

Heeft u vragen over de Flammkuchen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.