Met ons foodtruck-festival zorgen wij voor de beste foodtruck-catering op binnen- en buitenlocaties. Zoekt u een ludieke cateraar voor uw bedrijfsfeest, receptie of bruiloft? Dit is zomaar een greep uit alle mogelijke evenementen voor een leuk en ontspannen foodtruck-festival. Capri Culinair heeft naast een aantal kleine foodtrucks in de vorm van authentieke Italiaanse Piaggio Ape’s 50 ook een prachtige Citroën HY klassieke foodtruck. Enkele van deze foodtrucks hebben we voorzien van een houtgestookte pizzaoven, waarin we in korte tijd vele knapperige pizza’s bakken.

Uiteenlopende foodtrucks

Een foodtruck-festival kenmerkt zich door uiteenlopende foodtrucks met een diversiteit aan foodtruck-cateringaanbod. Capri Culinair verzorgt het allemaal. Naast de pizza foodtruck hebben wij onder andere foodtrucks met ravioli, flammkuchen, pasta, raclette, panini & soep en antipasti. Denk hierbij aan gevulde olijven, peppadew pepers gevuld met roomkaas Prosciutto crudo en Coppa di Parmaham en Grana Padano en provolone kaas. Zelfs foodtrucks met verse friet, luxe hotdogs, hamburgers en saté zijn mogelijk.

Mooie blikvangers

Naast lekker eten zijn onze foodtrucks een feest voor het oog. Dat maakt een foodtruck-festival compleet. Zowel onze kleine Piaggio Ape 50 pizza foodtrucks als de klassieke Citroën HY foodtruck zijn een lust voor het oog en prachtig als decoratie op elk foodtruck-festival. Door hun opvallende verschijning komt er direct publiek op af. Deze prachtige foodtrucks nemen bovendien weinig ruimte in en staan prima op een foodtruck-festival op binnen- en buitenterrein. Waar onze foodtrucks ook staan; ze brengen in één klap een geweldige sfeer.

Origineel foodtruck aanbod

Omdat wij een groot aanbod van kleine klassieke foodtrucks hebben, levert dat ook een enorm aanbod in foodtruck-catering op. Daarom kunnen wij elk willekeurig foodtruck-festival terrein oprijden. Naast de Piaggio Ape’s 50 met houtgestookte pizzaovens, hebben wij ook Italiaanse foodtrucks met verse pasta, panini, soep, antipasti en flammkuchen in verschillende smaken. Lekker klassiek met spek en prei of zuurkool met peterselie-knoflook worst. Zelfs gerookte zalm met limoen en kappertjes of vegetarisch met groene asperges, ui en tomaat behoort tot de keuzes. Zowel voor lunch als voor diner bieden onze foodtrucks een mooi aanbod. Ook raclette, winterborrel of zomerborrel doen het goed op foodtruck-festivals. Al het eten dat wij bereiden serveren wij in biologisch afbreekbare bakjes met idem bestek.

Totaalconcept

Onze klassieke foodtrucks hebben opvallende rode, rood-witte en blauw-witte kleuren. Het maakt niet uit waar het foodtruck-festival zich afspeelt, want we kunnen met onze Piaggio Ape’s 50 en Citroën HY foodtrucks op alle locaties terecht. Van bedrijfshallen tot tuinen en terrassen tot festivalterreinen. Wilt u dat Capri Culinair u een totaalconcept aanbiedt? Dat is geen probleem, want wij verzorgen ook drankenbuffet of dessertbuffet vanuit onze foodtrucks met heerlijke tiramisu en citroen tartelette met meringue.

Houtgestookte pizzaoven

In onze Piaggio Ape’s 50 en klassieke Citroën HY foodtrucks hebben wij Italiaanse pizzaovens gemonteerd die wij stoken op beukenhout. De hoge temperatuur van zo’n 350 °C geeft onze pizza’s een heerlijk knapperige bodem en een intense smaak. Ook kunnen wij in korte tijd veel pizza’s tegelijk bakken. Dat is handig voor zowel kleine als grote groepen foodtruck-festivalgangers. Zo komt iedereen aan bod voor een heerlijke versgebakken pizza. Natuurlijk snijden wij de pizza’s in gemakkelijke punten.

Interesse

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor een foodtruck-festival? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee. Wij zijn bereikbaar via 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.