Hoogste punt

Laat u een nieuw bedrijfspand bouwen en is in de bouw het hoogste punt bereikt? In dat geval is het gebruikelijk om dit te vieren met zogenoemd ‘pannenbier’. Om de bouwers, uw klanten, leveranciers, zakenpartners en personeel ervan op de hoogte te brengen dat het hoogste punt is bereikt, kunt u hen uitnodigen voor een hapje en een drankje. Capri Culinair wil dat graag voor u verzorgen. Wanneer u de vlag hijst op het hoogste punt, kunnen al uw gasten toosten met een heerlijk glas Prosecco.

Vieren met een drankje en een hapje

Het hoogste punt van de bouw van uw bedrijfspand is letterlijk én figuurlijk een hoogtepunt, dat vaak door de weeks plaatsvindt. De dakdekkers kunnen nu het dak dichten met dakpannen en de aandacht gaat nu naar de afwerking van uw nieuwe pand. Traditioneel gebeurt dit vieren met bier. Naast bier schenkt Capri Culinair ook diverse wijnen en frisdranken en ook de innerlijke mens vergeten wij niet. Vanuit verschillende foodtrucks bereiden wij heerlijke kleine gerechtjes die prima passen bij een drankje.

Evenement van het hoogste punt

Bij het bereiken van het hoogste punt van uw nieuwbouw pand, is het erg leuk om hier een echte happening van te maken. Een dergelijk evenement is bij uitstek geschikt om al uw relaties uit te nodigen en samen met hen het hoogste punt te vieren. Na deze mijlpaal komt de tijd naderbij dat uw organisatie het pand gaat betreden. De traditie vertelt dat als u geen aandacht besteedt aan het hoogste punt, de bouwer een bezem aan de vlaggenstok hangt. Om een positief imago te behouden doet u er dus goed aan om het hoogste punt te vieren met lekker eten en drinken. Wilt u het moment van het hoogste punt laten vastleggen door een professioneel fotograaf? Zonder probleem regelen wij dit.

Catering, partytent en aankleding

Zoekt u een ludieke manier om het hoogste punt te vieren? Wij bezitten verschillende foodtrucks die weinig plaats innemen, zoals een opvallende Citroën HY foodtruck en een mooie klassieke Peugeot J7. Naast een pizza foodtruck kunnen wij ook een bruchetta foodtruck en drankenfoodtruck voor u regelen. Bent u als bouwbedrijf verantwoordelijk voor een wijk waar nieuwe bewoners komen wonen? Bij het behalen van het hoogste punt doet u er goed aan om dit feestelijk met alle bewoners te vieren. Wij zorgen voor een partytent, statafels en feestelijke aankleding met bijvoorbeeld een ballonnenboog. Leuk om met elkaar in gesprek te komen tijdens het vieren van het hoogste punt.

Van A tot Z geregeld

Het is ons doel om u te ontzorgen. Capri Culinair staat voor veelzijdige en professionele foodtruck-catering. Daarvoor gebruiken wij altijd de beste ingrediënten. U kiest zelf het aanbod aan hapjes.

Daarnaast verzorgen wij op aanvraag ook de feestelijke aankleding, zodat iedereen kan genieten van het hoogste punt. Van partytenten en statafels tot licht, geluid en entertainment. Zelfs een springkussen, ballonnenkunstenaar of schmink voor de kinderen behoort tot de mogelijkheden.

Meteen een reservering maken?

Komt het hoogste punt van uw nieuw te bouwen pand binnenkort er aan? Wilt u dat met een grote groep genodigden vieren? Wij komen graag langs met onze foodtrucks. Bel gerust voor meer informatie: 0297 – 25 25 25 of info@capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.