De trend om op je bedrijfsfeest of bruiloft een festival sfeer te creëren, is natuurlijk snel geregeld door een aantal mooie foodtrucks neer te zetten, en daar hoort natuurlijk lekker eten bij. Met een heerlijke broodje hot dog, eventueel aangevuld met verse frites van Capri Culinair, is dat dan ook snel geregeld. Door 7 eigen foodtrucks kunnen wij elk feest helemaal in de goede sfeer krijgen.

Capri culinair werkt met heerlijke hot dogs van Brandt en Levie, de bekendste worsten maker uit Amsterdam, bekend om de ultieme smaak beleving,  op een mix van appel en eikenhout wordt deze knakworst gerookt, en is gemaakt van Nederlands varken die de perfecte knak geeft. Op een lekker vers broodje en met diverse toppings kan men het broodje hotdog zelf afmaken, en eventueel een lekkere zak verse friet ernaast, bij grotere groepen is er altijd de keus om meerdere foodtrucks neer te zetten, en Capri Culinair kan er een heel festival van maken.

Voor komend jaar heeft Capri Culinair ook de raclette foodtruck, dit Zwitserse gerecht is een heerlijk gesmolten kaas van onder een grill, gecombineerd met een gepofte aardappel , stukje brood met een side salad en een lekker zuurtje. Naast deze gerechten bijvoorbeeld een foodtruck met  een echte pizza uit een hout gestookte oven of burger van de grill.

Vraag snel naar de mogelijkheden voor een hot dog foodtruck bij Capri Culinair, of om een heel festival op jou feest te creëren.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.