IJsco foodtruck

Wilt u binnenkort een zomers bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, bedrijfsjubileum of familiedag organiseren? Bij uitstek zijn dit evenementen waarbij onze ijsco foodtrucks goed passen. Denk aan een snikhete zomerse dag, waarop uw medewerkers snakken naar een verfrissend ijsje waarmee u ze kan verwennen. Ook voor schoolfeesten is onze ijsco foodtruck zeer geschikt. Zelfs de buurtbarbecue of de feestelijke opening van een winkelpand lenen zich prima voor een zomerse ijsco foodtruck. Iedereen vindt ijs namelijk lekker en het geeft bovendien een extra feestelijk tintje.

Huisgemaakt Italiaans ijs

Capri Culinair neemt heerlijk huisgemaakt ijs mee. Dit serveren wij vanuit onze ijsco foodtrucks. Onze ‘gelato’ is typisch Italiaans ijs. Het kenmerkt zich doordat het minder vet bevat dan roomijs. Wij bereiden het met meer melk en minder room. Met name de smaken bloedsinaasappel en citroen lopen goed. Wilt u liever andere smaken? Op aanvraag is dat uiteraard mogelijk. Alle ijsjes serveren wij in bakjes of hoorntjes. Om je vingers bij af te likken.

Overal terecht met onze ijsco foodtruck

Capri Culinair bezit meerdere ijsco foodtrucks van waaruit we in handige bakjes of hoorntjes de ijsjes serveren. Zowel de Piaggio Classic 400 foodtrucks als onze authentieke Citroën HY foodtruck kunnen we heel gemakkelijk overal naartoe rijden. Van stoep voor een kantoorgebouw of school tot aan een bedrijfsterrein of binnentuin. Onze foodtrucks passen op elk willekeurig terrein. Krijgt u al trek in icecream ijs, gelato en sorbetijs? Zelfs voor een uurtje komen wij met liefde langs om iedereen te laten genieten van onze huisgemaakte gelato en sorbet in frisse smaken.

Blikvangers

De ijsco foodtrucks van Capri Culinair zijn een echte blikvanger. Zo hebben wij de Piaggio Ape 50. Dit kleine Italiaanse driewielertje springt meteen in het oog en voor u het weet staan uw gasten in een rij te dringen voor een ijsje. Daarnaast bezitten wij ook de prachtige Citroën HY foodtruck. Wij garanderen dat uw gasten nog lang zullen napraten over de indruk die onze decoratieve klassieke foodtrucks achterlaten én het lekkere sorbetijs in de smaken bloedsinaasappel en citroen.

Meteen een afspraak maken?

Denkt u dat onze ijsco foodtrucks een mooie aanvulling kunnen zijn op het evenement dat u wilt gaan organiseren? Naast de ijsco foodtrucks kunnen wij natuurlijk ook met u afspreken om met andere foodtrucks uw evenement te bezoeken. U bepaalt bovendien de ijssmaken van uw voorkeur. Wanneer u alles wilt weten over ons aanbod en de foodtrucks die wij bezitten, maak dan meteen een afspraak: 0297 – 25 25 25 of info@capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.