Een (festival) bruiloft is de mooiste dag van je leven en daarom mag het op zo´n dag aan niets ontbreken. De Foodtruck bruiloft catering van Capri Culinair sluit hier naadloos op aan. Wij bieden bruiloft catering op culinair niveau, waardoor elke bruiloft een uitmuntend succes wordt. Natuurlijk bepalen de bruid en de bruidegom waar de bruiloft catering precies aan moet voldoen. Met onze mobiele Foodtrucks bieden wij een groot aanbod.

Verwennerij

Onze bruiloft catering varieert van exclusieve anti-pasti tijdens de receptie tot uitgebreide diverse foodtrucks met gevarieerd items, om ´s avonds de bruiloft gasten op te trakteren. Ook is het mogelijk dat wij kleinere gerechtjes ter plaatse vers bereiden en uitserveren, waardoor het bij uw gasten aan niets zal ontbreken. Voor al onze gerechten gebruiken wij de meest pure en verse ingrediënten, waardoor de bruiloft catering naar een hoger niveau wordt getild.

Bespreken van wensen

Interesse in onze Foodtruck bruiloft catering en wat wij allemaal voor mogelijkheden hebben? Wij nemen graag uw wensen en ons passend aanbod met u door. U kunt direct contact met ons opnemen via info@capriculinair.nl of 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.