Staat er binnenkort een mooi bedrijfsfeest, -receptie of klantencontactdag op het programma? Daar hoort natuurlijk goede catering bij. Capri Culinair verzorgt dit tot in de puntjes, waarbij zelfs een totaalconcept mogelijk is. Naast opvallende minifoodtrucks, kunnen we met mobiele foodstations langskomen en verzorgen we de verdere aankleding met tenten en decoratie. Ook voor toernooien of sportdagen zijn onze minifoodtrucks en foodstations zeer geschikt. Wij strijken met onze Piaggio Ape’s 50 neer op elke binnen- en buitenlocatie. Deze leuke Italiaanse wagentjes zijn zeer decoratief en met hun vrolijke rood-witte kleur een echte blikvanger. Door hun kleine omvang kunnen ze praktisch overal staan. Een aantal heeft overigens een ingebouwde houtgestookte pizzaoven, waardoor we op locatie verse knapperige pizza’s kunnen bakken. Daarnaast hebben we pasta-, ravioli- en raclette foodtrucks én andere varianten.

Aanbod vegetarische catering

Capri Culinair houdt naast vegetarische keuzes ook rekening met diëten. Onder andere met onze tosti-bus verzorgen wij de lekkerste bedrijfslunches en maken we vegetarische tosti’s. Omdat soep over het algemeen goed in de smaak valt, bieden wij een combinatie van soep met onze overheerlijke tosti’s. Dit duo is overigens uitermate geschikt voor bedrijfslunches, tijdens vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomst. Vanuit onze mini foodtrucks serveren we in korte tijd vegetarische soepen, waaronder champignonsoep, Italiaanse minestronesoep, tomatencrèmesoep en uiensoep. Ook onze raclette-foodtruck is een succes. Deze authentieke Zwitsers gesmolten kaas is heerlijk als lunch en diner en zeer geschikt voor grote groepen.

Pizza en flammkuchen

In onze pizzafoodtruck met houtgestookte pizzaoven maken wij de heerlijkste pizza’s en flammkuchen. Voor alle pizza’s maken we bodems naar Italiaans recept en gebruiken we verse en pure ingrediënten als topping. Met de foodtrucks kan Capri Culinair op elke willekeurige locatie neerstrijken, waardoor het origineel en lekker is voor bedrijfslunches, receptiecatering of bruiloften.

Ook de flammkuchen bakken we snel en knapperig af en serveren we op bordjes. In korte tijd bakken we die in de houtgestookte pizzaoven. Deze bekende pizza-variant uit de Duits-Franse Elzas heeft een zeer dunne en knapperige bodem. Wij maken ze volgens traditioneel recept met crème fraîche, spek of zalm en ui of in vegetarische opties.

Hamburgers en hotdogs

Vanuit de opvallende kleine foodtrucks kan Capri Culinair ook langskomen met hamburgers en/of hotdogs. Zelfs vers gemaakte friet is een optie. We gebruiken voor onze Italiaanse hamburger 100% rundvlees en grillen ze in de houtgestookte oven in de Piaggio Ape óf bakken ze op de barbecue. Natuurlijk zitten daar diverse toppings bij en kunnen we het combineren met Roseval aardappeltjes met tijm en rozemarijn. Lekker op verse hamburgerbroodjes. Ook onze hotdogs zijn om je vingers bij af te likken. We gebruiken hier alleen knakworsten van Brandt & Levie voor. Deze klassieke hotdogs serveren we met diverse toppings en sausjes, waaronder ketchup, pittige tomatensaus, curry of mayonaise.

Meteen een afspraak maken?

Capri Culinair heeft als doel om op elk bedrijfsfeest, bruiloft of event gasten een geweldige smaaksensatie te laten beleven. Dat doen wij vol passie en hiervoor gebruiken de allerbeste ingrediënten. De pizzafoodtrucks zijn zeer goed te combineren met al onze andere foodtrucks, waaronder de raclette-, ravioli- en hotdogs foodtrucks. Zo maken we elk (bedrijfs)feest tot een groot succes. Meer weten of meteen een afspraak inplannen? We zijn bereikbaar via 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.