Zoekt u een ludieke manier voor een netwerkborrel, gecombineerd met lekker eten? Capri Culinair heeft veel ervaring in het verzorgen van bedrijfsfeesten, evenement, bedrijfsrecepties en netwerkborrels. Naast onze bekende foodtrucks in de vorm van Piaggio Ape’s 50 en een prachtige Citroën HY klassieke foodtruck, verzorgen wij de foodtruck-catering tot in de puntjes op elke netwerkborrel. Onder het genot van heerlijk eten en drinken is dat een mooie gelegenheid om mensen met elkaar te verbinden.

Professioneel cateringconcept

Wij staan bekend om onze veelzijdige en professionele foodtruck-catering voor onder andere netwerkborrels. Een aantal van onze originele foodtrucks hebben wij uitgerust met een ingebouwde houtgestookte pizzaoven. Daarin bakken wij in korte tijd heerlijke pizza’s. Hiervoor gebruiken wij vers deeg en de beste ingrediënten. Het beukenhout zorg voor de echte Italiaanse smaak. In handzame pizzapunten serveren wij voor iedereen een heerlijke borrelhap. Bovendien zorgen onze vrolijke foodtrucks voor een onvergetelijke indruk op de netwerkborrel. De locatie maakt overigens niet uit; op elke willekeurige plek bakken wij knapperige pizza’s Margherita, fungi, salami, 4 kazen, vegetarisch of tonijn met kappertjes en rode ui.

Uitgebreid aanbod

Gaat het om een netwerkborrel verdeeld over meerdere dagen? Zoekt u een aanbod voor een netwerkborrel in de middag of de avond? Alles is mogelijk. Daarnaast bieden wij foodtrucks met pasta’s en antipasti, flammkuchen, ravioli, verse friet, hamburgers, satés, luxe hotdogs en raclette. Zelfs poffertjes, overheerlijke desserts als citroen tartelette met meringue of tiramisu, en een drankenassortiment kunnen wij verzorgen. Geef vooraf uw wensen aan en wij maken het in orde.

Verse producten

Wij staan voor puur, lekker en gevarieerd eten tijdens netwerkborrels. Capri Culinair werkt altijd met de beste producten en lekkerste traditionele recepten. Om grote groepen tegelijk te kunnen bedienen bereiden wij veel van onze foodtruck-catering voor in eigen productiekeuken. Ter plekke besteden wij de laatste ‘finishing touch’ aan alle gerechten. Tijdens netwerkborrels willen wij uw gasten graag culinair verrassen en entertainen met de in het oog springende foodtrucks. Alles serveren wij overigens in handige biologisch afbreekbare bakjes en bestek, zodat iedereen zonder knoeien kan genieten van het eten.

Lekkere kleine hapjes

Het doel van een netwerkborrel is dat mensen met elkaar praten. Dat snappen wij als geen ander. Vanuit onze foodtrucks bereiden wij een groot aanbod aan warme en koude gerechtjes en kleine hapjes. Denk aan allerlei vormen van antipasti en andere appetizers. Op feestelijke bordjes serveren wij antipasti als gevulde olijven, peppadew pepers gevuld met roomkaas, Prosciutto crudo en Coppa di Parmaham, Grana Padano en provolone kaas. Ook onze Duits-Elzasser flammkuchen doen het goed op netwerkborrels. Zo bakken wij de echte klassieker met spek en prei, of met zuurkool en peterselie-knoflook worst, de vegetarische versie met groene asperges, ui en tomaat, of gerookte zalm met limoen en kappertjes.

Meteen reserveren?

Organiseert u binnenkort een netwerkborrel en bent u op zoek naar een origineel foodtruck-cateringconcept? Wij komen graag langs met onze foodtrucks. Bel gerust voor meer informatie: 0297 – 25 25 25

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.