Panini foodtruck huren

Als specialist in lekker en eerlijk Italiaans eten, bereiden wij met zorg uiteenlopende panini’s voor lunch of andere toepassingen. Vanuit onze foodtruck maken wij panini’s; de bekende Italiaanse witte broodjes die we roosteren in een grillpan. Vanzelfsprekend komt daar het lekkerste beleg op en de grillpan geeft precies die specifieke smaak, waar panini’s zo bekend om staan. Onze panini´s maken wij ter plekke vers klaar in foodtruck. Leuk en origineel als bedrijfslunch, sportevenement, familiefeest of een andere gebeurtenis met een feestelijk tintje.

Lekkere lunch

Een panini zorgt voor een lekkere en verantwoorde lunch. Wij werken vanuit de foodtruck altijd met verse ingrediënten. Iedereen mag zelf bepalen wat voor beleg er op z’n panini komt. Denk bijvoorbeeld aan ham, tonijn of salami. Ook verschillende kaassoorten als mozzarella, geitenkaas en brie ontbreken niet. Dat geldt net zo goed voor gedroogde tomaten, verse pesto, uien, honing, en sla. Het is te veel om op te noemen en daarom raden wij aan om onze panini foodtruck gewoon eens als lunch uit te proberen.

Panini en soep

Een panini is trouwens heel gemakkelijk met soep te combineren. Daarom hebben we met onze panini foodtruck altijd een mini-keukentje bij ons, waarin we diverse soorten soepen maken naar Italiaans recept. Panini met soep maakt een lunch immers nog completer. Ook is deze combinatie heel erg geschikt voor evenementen, waarbij grotere groepen mensen snel en gevarieerd willen eten. Uit ervaring weten wij dat panini en soep het bij iedereen goed doet, want soep is een echte opkikker. Vanuit onze foodtruck serveren wij deze verse soepen in handzame kommetjes of glazen, waardoor knoeien haast onmogelijk is.

Lekkere soepvariaties

Vanuit onze eigen productiekeuken bereiden wij op voorhand alle soepen. Naast gangbare soepen als broccolisoep, romige champignonsoep, Italiaanse minestronesoep, tomatencrèmesoep en uiensoep met veel verse uien en geraspte kaas, bieden wij ook maaltijdsoepen aan. Denk hierbij aan rijk gevulde soepen zoals courgettesoep, paprikasoep en groentesoep. Een heerlijke combinatie met een panini naar keuze. Dat maakt een lunch helemaal compleet.

Blikvanger

De foodtruck van waaruit wij panini’s maken staat bekend als een opvallende Italiaanse tuk tuk. Deze Piaggio Ape 50 is op elk feest of evenement een echte blikvanger waar publiek meteen op af komt. Deze foodtruck heeft overigens weinig ruimte nodig en kunnen we binnen én buiten neerzetten. Een leuke manier om medewerkers of klanten te verrassen op een originele bedrijfslunch tijdens vergadering, receptie, seminar of een ander evenement. Deze kleine decoratieve foodtruck zorgt namelijk in één klap voor een geweldige sfeer.

Leuke en originele lunch

Wij komen graag langs voor iedereen die interesse heeft in de panini foodtruck als origineel lunchidee. Dit leuke rode wagentje is een echte sfeermaker op elk feest of event. Of het nu om bedrijven gaat of om privéaangelegenheden. Met onze panini foodtruck houden wij overigens altijd rekening met dieetwensen. Ook de soepen kunnen wij specifiek aanpassen. Neem voor meer informatie contact op via: 0297 – 25 25 25 of www.capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.