Pasta Foodtruck huren

Naast pizza’s biedt Capri Culinair ook de mogelijkheid om met diverse foodtrucks op elke denkbare locatie te komen. Of dat nu binnen of buiten is; het maakt niet uit. In deze pasta foodtrucks bereiden wij gevarieerde pasta’s in zeer korte tijd. Uw gasten hebben de keuze uit verschillende pastasoorten, sauzen en toppings en binnen een minuut is elke individuele portie klaar. De diverse pasta’s maken wij vooraf in onze productiekeuken en koken wij vervolgens af in de pasta-cookers op locatie. Vanuit onze mobiele pasta foodtrucks kunnen we zo de heerlijkste pastagerechtjes klaarmaken naar Italiaans recept. We presenteren het in gemakkelijke, handzame bakjes zodat iedereen zonder geknoei meteen lekker kan eten.

Saladeconcept

En dat is nog niet alles, want wij verzorgen ook uitgebreide saladeconcepten in de vorm van een saladebar, die uiteraard prima gecombineerd kan worden met de andere concepten van Capri culinair. Onze uitgebreide saladebar bestaat uit onder andere Mesclun sla, rucola, ijsbergsla, radijs, komkommer, tomaat, maïs, rode ui, kaas, croutons en overheerlijke, frisse dressings. Ook deze saladebar neemt weinig ruimte in en is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocatie.

Gezond en lekker

Capri Culinair staat voor verse en eerlijke ingrediënten en producten en wij werken veel met streek- en seizoensproducten. Wij koken met liefde en gebruiken alleen verse ingrediënten. Capri Culinair gebruikt traditionele recepten, afgestemd op de moderne smaak. Ook houden we rekening met dieetwensen. Geef het aan ons door en vraag gerust naar alle mogelijkheden. Naast lekker en gezond, is ons aanbod bovenal zeer betaalbaar.

Overal in Randstad en daarbuiten

U kunt Capri Culinair inhuren in zowel de Randstad als daarbuiten. Het is zelfs mogelijk om rondom de Vinkeveense Plassen met een boot aan te meren en vanaf hier te koken voor uw gasten. Vanuit onze thuisbasis Mijdrecht varen wij met gemak naar u toe. Al onze cateringmogelijkheden hebben een hoog entertainmentgehalte, waarmee wij uw gasten culinair verwennen en vermaken.

Meteen een afspraak?

Het totale aanbod van Capri Culinair maakt elk evenement, bruiloft of (bedrijfs)feest tot een onvergetelijke dag. Uw wensen en voorkeuren staan daarbij altijd centraal en wij denken graag met u mee. Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons gerust voor een afspraak of een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via: 0297 – 25 25 25 of www.capriculinair.nl

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.