Het is fijn om af en toe ‘ns wat te doen voor het personeel. Een personeelsborrel is gezellig en zorgt bovendien voor verbinding tussen uw medewerkers. Een mooie basis voor een prettige werksfeer. Om uw personeelsborrel goed te laten slagen, biedt Capri Culinair een mooi foodtruck-cateringaanbod. Naast heerlijk authentiek (Italiaans) eten, bezitten wij in het oog springende kleine foodtrucks. Het gaat om mooie Piaggio Ape’s 50 en een prachtige Citroën HY foodtruck. Enkele van de Piaggio Ape’s zijn zelfs voorzien van ingebouwde houtgestookte pizzaovens. Dat maakt een personeelsborrel heel bijzonder.

Personeelsborrel op elke locatie

Met onze foodtrucks rijden we elk willekeurig terrein op. Of het nu gaat om een bedrijfshal, binnenplaats of werkplaats; zowel op binnen- als buitenlocaties kunnen wij terecht. Dat maakt dat u personeelsborrels in zowel de zomer als in de winter kunt geven. Wilt u een personeelsborrel met een specifiek aanbod? Zonder probleem regelen wij dat, want wij hebben onder andere foodtrucks met flammkuchen, pizza’s, ravioli, verse friet, raclette en antipasti.

Lekker eten

Een gevarieerd aanbod en lekker eten hoort zeker op een personeelsborrel. Capri Culinair staat voor pure, lekkere en gevarieerde foodtruck-catering. Dat betekent dat wij altijd verse producten en eerlijke ingrediënten gebruiken. Veel van onze gerechten maken wij in onze eigen productiekeuken naar traditionele recept. In korte tijd bakken wij de lekkerste pizza’s van vers deeg op hoge temperatuur op zo’n 350 °C in de houtgestookte oven. In handige pizzapunten snijden wij pizza’s Margherita, fungi, salami, 4 kazen, vegetarisch of tonijn met kappertjes en rode ui. Ook flammkuchen bakken wij in verschillende varianten waaronder gerookte zalm met limoen en kappertjes, zuurkool en peterselieworst, spek en prei of vegetarisch met groene asperges, ui en tomaat.

Favoriete antipasti

Met name onze antipasti zijn op personeelsborrels erg favoriet. Denk hierbij aan gevulde olijven en peppadew pepers gevuld met roomkaas, Prosciutto crudo en Coppa di Parmaham en kaas als Grana Padano en provolone. Omdat ze klein van stuk zijn, kan iedereen ze meteen bij de personeelsborrel eten. Wij houden ervan om uw gasten culinair te verrassen en te verwennen met kleine hapjes zoals raclette. Deze originele Zwitserse kaas smelten wij en serveren we met frisse salade en aardappel op handige bordjes. Natuurlijk kunt u ook voor een drankenarrangement of dessertbuffet met tiramisu en citroen tartelette met meringue bij ons terecht.

Decoratieve foodtrucks

Het leuke van onze diverse foodtrucks is dat ze heel decoratief zijn. Zowel de Piaggio Ape’s 50 als de Citroën HY foodtruck nemen weinig plek in en kunnen op elke locatie staan. Met hun opvallende kleuren zorgen ze gegarandeerd voor showtime op uw personeelsborrel. Doordat wij zeer goede samenwerken met andere foodtruckers, kunnen wij een enorm groot foodtruck-evenement neerzetten met een uiteenlopend aanbod. Terwijl uw gasten tijdens de bedrijfsborrel kort wachten op hun favoriete gerecht, zien ze hoe wij het in de foodtrucks bereiden.

Meteen een afspraak maken?

Wilt u meer weten over ons foodtruck-cateringconcept tijdens bedrijfsborrels? Maak meteen een afspraak en bel ons via 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.