Capri Culinair staat voor verse, gezonde en vooral lekkere mobiele catering in Mijdrecht en omgeving. Wij verzorgen uiteenlopende catering voor groepen vanaf 30 personen en houden altijd rekening met voorkeuren en dieetwensen, waaronder vegetarisch. Gaat het om een bedrijfsfeest, receptie, bedrijfspresentatie of personeelsdag? Met kleine en grotere gerechten komen wij langs en verzorgen de complete catering op elke willekeurige locatie. Ook bedrijfslunches vallen onder ons aanbod. Eventueel nemen wij kleine foodtrucks mee. We bezitten namelijk 6 fraaie Italiaanse Piaggio Ape’s 50 die decoratief opvallen. Vier daarvan hebben zelfs een ingebouwde houtgestookte steenoven, zodat we op locatie heerlijke pizza’s kunnen bakken.

Uiteenlopend aanbod

Pure smaken vormen de basis voor Capri Culinair pizzacatering in Mijdrecht. Wij gebruiken veel originele Italiaanse recepten, maar ook andere buffetten maken we met zorg. Naast een uitgebreid aanbod aan verse producten als antipasti, vele variaties bruschetta, pasta’s en knapperige pizza’s, maken we ook lekkere kipsateetjes, aardappelsalade, gevarieerde gegrilde groente en aardappelgratin. Naast pizza’s behoren zelfs flammkuchen uit oven, hotdogs van Brandt & Levie tot het aanbod. Het merendeel van de gerechten bereiden wij voor in onze productiekeuken. Indien mogelijk maken wij ook ter plekke gerechtjes. Voor pizzacatering van Capri Culinair geldt ‘leuk om naar te kijken en lekker om te eten´.

Elke locatie

Het maakt niet uit waar het (bedrijfs)feest, de reünie of de receptie in Mijdrecht plaatsvindt, want we kunnen met onze pizzacatering overal neerstrijken. Van industrieterrein tot binnentuin en van bedrijfshal tot aanlegsteiger. Als we onze mooie decoratieve 3-wieler wagentjes meenemen, zorgen we gegarandeerd voor showtime. Capri Culinair heeft 6 foodtruckvarianten, waaronder de Piaggio Ape 50 en de Classic variant. Ze nemen minimale plek in en kunnen zowel binnen als buiten staan. Zo hebben we bijvoorbeeld een ravioli, lekkere panini, carpaccio en vitello tonato footdtruck. Natuurlijk bieden wij ook buffetten op verschillende locaties aan, zonder minifoodtrucks.

Volledige aankleding

Op aanvraag zorgt Capri Culinair zelfs voor de volledige aankleding en toveren we elke locatie in Mijdrecht om in feestelijke sfeer in een gewenst thema. We nemen daarvoor niet alleen decoratie mee, maar ook buffettafels, tafellinnen, borden en bestek. Met passie maken we de lekkerste gerechten en besteden we veel aandacht aan de feestelijke en creatieve presentatie van het warme en/of koude buffetten. Ook kunnen we voor een uitgebreid dessertbuffet zorgen, met favorieten als tiramisu, panna cotta en chocolademousse. Zelfs een saladebar en drankenarrangement behoren tot de mogelijkheden van ons cateringaanbod.

Bedrijfslunches

Denk bij de catering van Capri Culinair ook ‘ns aan bedrijfslunches. In Mijdrecht en omgeving verzorgen wij een uitgebreid assortiment van bedrijfslunches, lunchbuffetten, kleine lunchgerechten en overwerkmaaltijden. Geen ongezonde happen, maar een ruim aanbod van onder andere panini’s, maaltijdsalades en soepen. Toch liever een verzorgd lunchbuffet met koude en warme gerechten? Denk dan aan een mini foodtruckfestival; een ludieke manier voor een bedrijfslunch waarin alles mogelijk is. Zelfs voor verantwoorde overwerkmaaltijden kunnen we zorgen.

Contact

Krijg je al trek in het buffetaanbod van Capri Culinair? Wij hebben als doel om iedereen culinair te verrassen en te verwennen met ons uiteenlopend aanbod. Als je op zoek bent naar een originele pizzacatering, neem dan snel contact op via 0297 – 25 25 25 en we vertellen graag over alle mogelijkheden.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.