Met onze raclette-foodtruck maken wij menig bedrijfsfeest, bedrijfslunch of receptie tot een groot succes. Logisch, want bijna iedereen houdt van raclette; het populaire nationale gerecht uit Zwitserland. Capri Culinair komt op willekeurige locaties langs met een mini foodtruck. Vanuit onze Piaggio Ape’s bieden wij raclette aan, gemaakt van heerlijke Pompadour. Dit is kaas van koemelk en gezouten granen. Dat geeft deze kaas een extra lekkere, aangename en lichte smaak. De kaas zelf ziet er met een fijne, lichtoranje korst en romige binnenkant aantrekkelijk uit.

Raclette varianten

Vanuit onze raclette-foodtruck smelten wij de Pompadour met een origineel raclette-apparaat. Hierop verwarmen we een halve kaas. De gesmolten kaas schrapen we eraf en serveren we op bordjes. Het Franse woord is niet voor niets ‘racler’ wat ‘schrapen’ betekent. De gesmolten kaas serveren we met bijvoorbeeld aardappels in de schil, zilveruitjes of augurken. Ook lekker in combinatie met salami of ham. Raclette smaakt overigens heel goed met een lekker glaasje witte wijn. Zodoende dat we onze raclette-foodtruck service kunnen uitbreiden met een drankenbuffet.

Originele foodtruck aanvullingen

Naast de raclette-foodtruck als lunch of diner, heeft Capri Culinair nog meer in de aanbieding. Wij hebben namelijk meerdere foodtrucks met andere specialiteiten. Een aantal van deze leuke Italiaanse driewielerwagentjes heeft een houtgestookte pizzaoven, waarmee we de lekkerste pizza’s in korte tijd afbakken. Ideaal voor recepties of bedrijfslunches. Met de Piaggio Ape’s is het showtime, want deze decoratieve minifoodtrucks kunnen overal neerstrijken. Ze nemen weinig plaats in en kunnen zowel binnen als buiten staan. Elk is een echte blikvanger, die bij een bedrijfsfeest niet kan ontbreken. Daarnaast bieden we raclette en andere specialiteiten ook in buffetvorm aan, zonder foodtruck.

Gedroogde worstsoorten

Een andere combinatie met de raclette-foodtruck van Capri Culinair, is de foodtruck met gedroogde worsten. Dat doen we in samenwerking met Brandt & Levie; de beste worstmakers van Nederland. Zij maken authentiek gekruide worsten van biologisch varkensvlees. De kruidenmengsels creëren zij zelf op basis van Italiaanse recepten. Italië is immers bij uitstek het land van de beste gedroogde vleeswaren. Wij bieden een uitgebreide proeverij van diverse droge worsten aan van deze ambachtelijke worstmakers. Alle medewerkers en gasten kunnen dan proeven van het gevarieerde aanbod van deze heerlijke gedroogde worsten.

Hotdogs, panini’s en salade

Capri Culinair kan in combinatie met de raclette-foodtruck voor lekkere, klassieke hotdogs zorgen, geserveerd met diverse toppings. Ook deze hotdogs komen van Brandt & Levie en zijn om je vingers bij af te likken. Daarnaast bereiden wij met zorg uiteenlopende panini’s voor bedrijfsfeesten, -recepties of -lunches. Vanuit één van de minifoodtrucks maken wij deze heerlijke Italiaanse gegrilde broodjes met vers beleg, waaronder mozzarella, salami en gedroogde tomaten. Zelfs een saladebar combineert enorm goed met de raclette-foodtruck. Ons aanbod is groot en naast diverse slasoorten, dressings en toppings nemen we ook vers brood met lekkere smeersels mee.

Direct contact

Al trek gekregen in het foodtruck assortiment van Capri Culinair? Bel ons voor vragen over alle cateringmogelijkheden. We kunnen enkel met de raclette-foodtruck langskomen, maar een combinatie met andere minifoodtrucks of in buffetvorm kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.