Iedereen kent wel ravioli; van die heerlijk gevulde Italiaanse pastakussentjes met een lekkere saus als topping. In onze ravioli foodtruck bieden wij catering aan voor elke willekeurige locatie. Daar hebben wij een authentieke Piaggio Ape 50 voor. Met dit grappige 3-wielerwagentje rijden we elk terrein op. Het maakt niet uit of het om een binnen- of buitenlocatie gaat. Daarmee bieden wij een leuke en ludieke (bedrijfs)catering voor onder andere recepties, bruiloften en schoolfeesten. Waar we ook komen; met onze ravioli foodtruck boeken we gegarandeerd succes.

Ravioli in soorten en maten

In onze ravioli foodtruck bereiden we van verse zelfgemaakte pastabladen de heerlijkste ravioli, die we vervolgens vullen met gekruid vlees, kaas, vis en groenten. Zo ontstaan er vleesvarianten én vegetarische ravioli. We houden dus rekening met iedereen. Ravioli bestaat al heel lang en wij maken alle soorten naar klassiek Italiaans recept. Denk bijvoorbeeld aan zachte vulling met ricotta kaas en spinazie, gekruid gehakt, champignonvulling of Gorgonzola kaas. In de foodtruck maken we de klassieke ronde ravioli en serveren het met tomatensaus, romige (kaas)saus of pestosaus naar keuze. Eventuele toppings als geraspte Grana Padano kaas, pijnboompitjes, zongedroogde tomaten, rucola en croutons horen daar natuurlijk ook bij.

Catering op locatie

De ravioli foodtruck is zeer geschikt als catering voor lunch, diner of tussendoortje. Naast het feit dat iedereen ravioli heerlijk vindt, geeft het ook een leuke sfeer. Wij serveren de ravioli met saus altijd in handige bakjes. Daardoor ontstaat er geen knoeigevaar en kan iedereen genieten van de ravioli naar keuze. In onze foodtruck kunnen we bovendien meerdere porties tegelijk maken, wat dit cateringconcept zeer geschikt maakt voor grotere groepen. Zin in misschien ook andere Italiaanse specialiteiten? Daarvoor bieden we de mogelijkheid om ravioli ook te combineren met bijvoorbeeld soepen en salades.

Piaggio Ape 50

De kleine ravioli foodtruck bestaat uit een vrolijk en origineel uitziende Piaggio Ape 50. Met z’n 3 wielen rijdt dit wagentje met gemak elke locatie op. Van binnenplaats tot tuin en van bedrijfshal tot kadeplaats. Het miniautootje brengt direct een leuke sfeer. Ook trekt het veel bekijks op (bedrijfs)feesten, evenementen, (lunch)bijeenkomsten, reünies en bruiloften. In deze minifoodtruck koken wij vers de ravioli in mobiele pastacookers. In korte tijd kunnen we veel mensen tegelijk bedienen, zodat niemand in een rij hoeft te wachten.

Verse ingrediënten

Wij staan voor goed, vers en lekker Italiaans eten. Vanuit onze eigen productiekeuken bereiden we het pastadeeg voor en steken hier de ravioliplakjes uit. Ook de diverse vullingen maken wij vooraf van de beste ingrediënten. Dit maken wij verder op smaak met verse kruiden. Uiteraard nemen we dit allemaal gekoeld mee naar de locatie waar de catering plaatsvindt, zodat we ravioli in ‘no time’ vanuit onze foodtruck kunnen bereiden.

Trek in ravioli gekregen?

Interesse in Italiaanse ravioli vanuit een Italiaanse Piaggio Ape 50? Weten wat er nog meer kan, naast deze lekkere Italiaanse gevulde deegkussentjes? Graag vertellen we alles over de ravioli varianten en andere cateringmogelijkheden. Bel of mail ons en we geven alle informatie: 0297 – 25 25 25 of www.capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.