Met onze tosti foodtruck verzorgen wij de lekkerste lunches voor bedrijven, feestjes en andere bijeenkomsten en evenementen. De tosti-bus bestaat uit een vrolijke Italiaanse Piaggio Ape en dit wagentje is bovendien een echte blikvanger. Tosti´s kent natuurlijk iedereen, maar wij geven ze nét een andere twist. Wij maken ze ter plekke vers klaar in de tosti-bus met vers beleg.

Ham en kaas basis

In een handomdraai maken wij vanuit de tosti-bus de simpelste én lekkerste tosti’s. Voor de basis gaan we altijd uit van een ham en kaas variant die we uiteraard kunnen aanvullen met verschillende toppings en sausjes naar keuze. Tosti’s vindt iedereen lekker; vooral als ze net vers uit de oven komen en de kaas er zo heerlijk smeltend uitloopt. Om knoeien te voorkomen serveren wij natuurlijk onze tosti’s altijd op een bordje met een servetje erbij. Dat maakt dat iedereen gretig in een tosti kan happen.

Totaalconcept

In de tosti foodtruck houden we rekening met vegetarische voorkeuren, zodat iedereen kan genieten van onze overheerlijke tosti’s. We kunnen trouwens met deze kleine foodtruck op elke locatie neerstrijken; van binnentuin tot aanmeersteiger en van bedrijfshal tot aan garage. Zelfs een totaalconcept behoort tot de mogelijkheden. Op aanvraag verzorgen we dan de volledige aankleding en nemen buffettafels, tafellinnen, borden, bestek en decoratie mee. Zo toveren we elke locatie in kort tijd om tot een feestlocatie in gewenst thema.

Lekker kopje soep

Onze tosti foodtruck kun je heel gemakkelijk inzetten voor evenementen en naar wens kunnen we het uitbreiden met een kopje soep. Omdat soep over het algemeen goed in de smaak valt, bieden we ook deze mogelijkheid. Met een tosti in de ene hand en een soepje in de andere, krijgt iedereen een complete lunch voorgeschoteld. Een dergelijke combinatie is uitermate geschikt voor bedrijfslunch of tijdens een vergadering of andere (zakelijke) bijeenkomst. In korte tijd schotelen we uit onze tosti foodtruck verse soepen voor, die wij vooraf bereiden in onze productiekeuken. Denk hierbij aan gangbare soepen als champignonsoep, Italiaanse minestronesoep, tomatencrèmesoep en uiensoep.

Saladebar

In combinatie met diverse soorten tosti’s biedt de saladebar ‘s zomers (én in andere seizoenen) een heerlijk frisse aanvulling. Vanuit de tosti foodtruck serveren wij desgewenst een uitbreide saladebar, bestaande uit onder andere mesclun sla, rucola, ijsbergsla, radijs, komkommer, tomaat, maïs, rode ui, kaas, croutons, pijnboompitjes, en overheerlijke en zelfgemaakte frisse dressings. Ook horen daar diverse soorten brood met smeersels bij. Dat is niet alleen heel gezond, maar vooral ook heel erg lekker!

Op elke locatie

Naast bedrijfslunches, evenementen en feesten, is onze tosti foodtruck ook heel geschikt voor schoolfeesten, familiereünies en zomerfeestjes. De Piaggio Ape past namelijk overal en neemt heel weinig ruimte in. Dit vrolijke wagentje kan heel gemakkelijk op binnen- en buitenlocaties staan. Krijg je al trek in tosti’s en wil je een leuke (bedrijfs)lunch verzorgen met de tosti-bus? Bel of mail ons en samen kijken we naar alle mogelijkheden: info@capriculinair.nl of 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.