Zin in een leuk en origineel bedrijfsfeest? De vegetarische catering van Capri Culinair is een echte beleving. Wij werken met kleine foodtrucks in de vorm van Italiaanse Piaggio Ape’s 50, waarvan een aantal een houtgestookte pizzaoven heeft. Onze vegetarische catering is niet alleen heel origineel, maar ook erg lekker. We bieden een groot assortiment van feestelijke gerechten, waarvan iedereen smult. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische pizza’s, pasta’s, ravioli, panini’s, raclette en salades. Naast de foodtrucks bieden wij ook buffetten met foodstations aan.

Mooie decoratie

Onze Italiaanse minifoodtrucks zijn erg leuk en echte blikvangers. Deze Piaggo Ape’s doen meteen dienst als decoratie. Een mooie aanvulling op een bedrijfsfeest of -receptie, waar veel klanten en medewerkers langskomen. Deze driewielertjes hebben weinig plek nodig en kunnen met gemak op zowel binnen- als buitenlocatie staan. Leuk voor een zomers personeelsfeest of bij een productpresentatie voor alle relaties. Zelfs de verdere aankleding kunnen wij voor onze rekening nemen, waaronder partytenten en statafels. Met de pizzacatering van Capri Culinair houden we uiteraard ook rekening met vegetarische en halal opties, want het is ons uitgangspunt om het iedereen naar de zin maken.

Snel, lekker en gevarieerd

Naast authentieke pizzacatering, kunnen we ook met onze raclette-foodtruck langskomen. Het maakt niet uit of het voor bedrijfsfeest of lunch bedoeld is. Vanaf een origineel Zwitsers raclette-apparaat smelten we tegelijk 3 halve kazen. Vervolgens schrapen we deze romige Pompadour kaas eraf en serveren in grote snelheid heerlijke porties raclette. Lekker met een aardappel in schil, zilveruitjes of augurken of in combinatie met salami of ham. Zelfs voor een glaasje witte wijn kunnen wij zorgen. De raclette-foodtruck van Capri Culinair is zeer geschikt als lunch of diner. Geen plek voor een minifoodtruck? Geen nood, want dan nemen we onze foodstations mee zodat de raclette-apparaten overal kunnen staan.

Saladebar & ravioli

Een andere vegetarische optie is de ravioli-foodtruck. Naar Italiaans recept bereiden we deze ravioli met heerlijke saus en toppings. Een zeer goede combinatie met onze saladebar, die bestaat uit verschillende slasoorten, zoals rucola, ijsbergsla, tomaten en rode uien. Met 3 huisgemaakte dressings en een uitgebreide keuze uit toppings is er voor elk wat wils. We nemen we ook vers brood met lekkere smeersels mee. Als vegetarische catering is de combinatie van bruschetta’s met de saladebar ook aan te bevelen. Onze bruschetta’s bestaan uit heerlijke gegrilde broodjes, die we insmeren met knoflook, de beste olijfolie en peper en zout.

Pasta’s voor grote groepen

De Italiaanse keuken heeft een breed assortiment aan de heerlijkste pasta’s en daarom mogen die niet ontbreken in ons vegetarische catering aanbod. In een handomdraai maken wij in mobiele pastacookers uiteenlopende verse pasta’s klaar van de puurste ingrediënten. We serveren het in handige bakjes, waardoor het heel geschikt is voor grote groepen. Naast de keuze uit verschillende pasta’s, bieden we een aantal sauzen en toppings aan. De pasta’s van Capri Culinair zijn leuk om naar te kijken en lekker om te eten.

Lekkere lunch

Capri Culinair maakt ook vanuit de minifoodtrucks panini’s. Deze Italiaanse geroosterde broodjes met heerlijk vegetarisch beleg, zijn uitermate geschikt als bedrijfslunch. Loopt het water al in de mond en wil je meer weten over de vegetarische catering van Capri Culinair? Bel ons gerust. We zijn bereikbaar via 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.